Sayın kolhis burada belki hiç birimiz muhteşem bilanço okuyucular değiliz ama hesaplama yönteminiz basit ama güzel bende aynı yöntemi kullanıp (x3 alacağım ben) üzerine bir kaç bir şey ekleyip (Z ofis-dolar ve Euro kurlarinin Haziran sonunda yukardan kapatması -depolamadan gelecek üst düzey kar ve birazda hellas) bir kaç bir şey çıkarmak istiyorum (galiba boya artış oranı olarak bu çeyrek 3 katı yaptırmaz. Daha çok sok, a101 ve bimlere girmeliler, galiba özel bir internet pazarı açtılar burayı daha aktif kullanmalilar en azından polisanla ilgilenen biri olarak internet pazarları için bana galiba kelimesini bı önceki cümlede kullandirtmayacak kadar iyi tanitmalilar) ben musadelerinizle en sonlarda yazmak istiyorum bilanco tahminimi, herkes yazsın bana göre yazmayın ki gerçeğe en yakın ancak böyle buluruz diye yazmıyorum.
Bakın üslubumuda koruyarak yazıyorum tartışma amaçlı değil yarış amaçlı da değil birde tweterdan "sayın kitapçı" yazsın sonra ben yazayım madem iyi tanıyor Polisan i yakın bir tahmini olur herhalde