Bu iki gözüm nerde kaldı ya ..Kapıcı mı müteahhit mi bi anlıyamadık yau :he:
Ruslara mı gitti ne :rules: yanee iş icabı Rusya ya mı gitti anlamında ..yanlış anlaşılmasın :dvr:
İl dışı görevden geldim 48 saat uykum yok bunu mu bekliceez ya:kahkah:
Printable View
Arkadaşlar ben kimseye akbnk alın demem,diyemem de...Aldığım 5 hisseden biri.
Akbnkı niye örnek gösterdim?Pek çok hisse dolar bazında en diplerde diye ve short(orta vade) tehlikeli demek için...50 tane hisse var böyle..bıs100 den üstelik..
Hatta ky. yoksa hisse daha hızlı gideceğinden bunu söylemek bile doğru değil.isteyen istediğini alır..Burada müşteri tem. değiliz.
Dediğim hissede küçük hisse değil zaten.Kendimce elbette argumanlarım var.
tekrar iyi geceler.
Cauti herhangi biri deel ..tee zamanında yazar tayfasındaydı :) ABKA da yazar olmasa da okur yanee.. öyle ..iyi çocuklar bunlar...bakmayın benim bunlara takıldığımı ..daha gecenin başında sevgili Jas a yazdığım gibi ..benim cezai ehliytetim yok ..ve ben sevdiklerime takılırım ..bunlar benim çocuklarım ya ..eski dostluklarımıza binaen ..ben bunları her şartta büyük bir zevk ile okurum ve yazarım da kendilerine ..ve kendilerine de ayrıca bu kadar sene bana katlandıkları için ve saygılarını kaybetmedikleri için ayrıca benden de engin sevgi ve saygılar :)
Erdoğan: Afganistan’da bir havalimanının yönetimi ile alakalı Türkiye-Katar işbirliği ile yöneltilmesini teklif ediyorlar.
Karakemal bak katardan alıcağın paralar bu işler için Araplar şunu biliyor ABD istediğini yapmazlarsa hiç unmadıkları anda suikaste gideceklerini biliyorlar.:)Herşeyi kaybetmeyi göze alırlar ama zevk ve ihtişamdan vaz geçmezler.
biraz daha net [bence] hep diyoruz aslında nerede işlem yapıyorsan sadece onun grafiğine bakmak lazım.
https://imgyukle.com/f/2021/12/06/kFjdz6.png
https://imgyukle.com/f/2021/12/06/kFjdz6.png
Dün akşam konumuz YENGEÇ bu akşam AKBNK bırakın isteyen istediğini yesin alsın:drunk:
Ukrayna Savunma Bakanlığı:
"Avrupa, Ukrayna’nın Rusya tarafından işgal edilmesine sessiz kalırsa en az 5 milyon Ukraynalı Avrupa’ya akın edecek."
valla mülteci konusunda kimse biizm kadar tecrübeli değildir...
ukraynalı yurrttaşlara bizim kadar kimse iyi bakamaz :)