Ulan Bo*A göreceğiz bakalım. Sen mi yamansın, hisse.net mi!
ytd
Printable View
Ulan Bo*A göreceğiz bakalım. Sen mi yamansın, hisse.net mi!
ytd
Ulan bofa donumuzu aldın ama lotları n*h alırsın 😂👍🇹🇷
Zamani geleck isdemirin o zaman geldiginde bizim celigi kucumseyenleri gorecem ben bu hisse 2017 de 2 liraydi 5 senede buralara geldi 5 sene cok fakli rakamalarda olacak ben buna inaniyorum.
Duygusal degil benim öngörü m yaptigi is belli vedigi temettu belli kar ortada bu sirket kar ediyor.
Yarin birgun delinin biri gelir bu hisseyi 100 lirda yapar ben para oldukca aliyorum
Ne yapalim isdemir almayip 200 bin lira olacak ev 1 milyon olmus gidip onu mu alalim
İsdemir alımlarımı bitirdim.10k kadar oldu.Bu kadarlık yeter.temettüsünü harclık namına değerlendirceğim.Hediye müze girişleri vs gibi harcamalarımda kullanacağım.
Ford ve şişeyle yola devam edeceğim.
Ytd syg
Ara ara gelip değerli arkadaşların fikirlerimi öğrenmeye çalışacağım.
BOFA’dan mesaj var!
Elinde 400 milyon lot olan Bofa, fiyatı 18tl hedef veren Bofa, 6 ay önce 35’den 26’lara düşüren Bofa, 6 aydır hisseyi süründüren Bofa… Hisseyi endeks yüzde 2 artıda iken hisseyi %2 den eksiye çeken Bofa…
Ne diyor Bofa?
Hiç bekleme yapma defol git, bak borsa uçuyor, Ereğli’ye bulaşırsan canın yanar, ağlarsın, perişan olursun! Bende para da çok, zamanda, sektör de arkamda…Senin canına okurum diyor…
Bilinç altımıza ısrarla bu mesajı kazıyor… Bu mesajı alan yatırımcı 1 yıl bulaşmaz Ereğli’ye!
Ben tersini yapacağım bakalım ne olacak 😂
Bofa dün sattı bugün alıyor. ne yaptığını biz bilemeyiz kendi biliyor...
Şu EYT'yi hayırlısı ile bağlasaydık hisseye, Ocağa kadar buralarda durur muyuz bilmiyorum...
Yılbaşında her şey yükselmiş, ALARKO yerinde sayıyordu... Gitmeyen bir bu var, fiyat 12'ler falandı, kötü şirket de değil dedim, illaki bu da gidecek. Gözümü kararttım girdim. Ben girdim %10 daha düştü hisse. Çok biliyorum ya zarar kes yaptık
Sonra başladı çıkmaya, 18'de daha öncekinin 10 katı yüklü girdim. Yapıkredi yatırımdaki dostuma inceleme de yaptırdım, yatırımcı sunumu da çok beğenilmişti zaten... O gün o yüklü girdim ama %1 düştü ben kıvranıyorum, sonra dayanamadım o gün 1500 TL kar ile çıktım...
18'den 70 e dayanırmıydım, o kadar parayı orada tutar mıydım pek mümkün değil gibi ama, bazen servetin üzerinde oturursun ama farkında olmazsın, taa ki olaylar gerçekleşene kadar...
Elbette Alarko'nun yükselmesinin bir çok nedeni var, ama emin olun bir şeylerin olması için daima bir şeyler bahane olur
5 sene sonra elimde şu kadar Ereğli var dememek için şimdi kuluçkaya yattım! Isıttıkça ısıtıyorum, ekledikçe ekliyorum... Tüm olumsuzluklara inat...
Hiç bir öngörüm olmaksızın, herkese kulaklarımı kaparcasına...
Sonra para dedim yüklü girerek kazanılıyor... Madem öyle, öyle yapayım dedim, ENKA'ya daldım, 3-5 kazanıyoruz. Sonra onda da duramadım korktum, para kaybetmekten, 100 lira bile kıymetli benim için...
Çıktım ondan sonra Enka 500 milyon civarı zarar açıkladı 12'lere düştü, süründü, kendi kendime dedim ki ne doğruyu yapmışım çıkmışım hisseden... Yoksa ne yapardım?
Halbuki hiç yerimden oynamasam şu an en az %40 kârda idim, sonra 19'ları çok hızlıca gördü ENKA...
BAzen doğru gibi gözüken yanlış, yanlış gibi gözüken doğrudur...