Printable View
sayın gentelmen satış hedefiniz nedir....Saygılar....1.20 lerde kaçmakmı gerekir.....
Alıntı: Originally Posted by isonilce sayın gentelmen satış hedefiniz nedir....Saygılar....1.20 lerde kaçmakmı gerekir..... 1,20 ler fazla uzak olmaz eger hisse kendini kuruslardan kurtarirsa.... Benim hisseden cikmak istememin sebebi zaman. 17 ay oldu, yeter artik....
Alıntı: Originally Posted by Gentleman 1,20 ler fazla uzak olmaz eger hisse kendini kuruslardan kurtarirsa.... Benim hisseden cikmak istememin sebebi zaman. 17 ay oldu, yeter artik.... cıkınca baska hisse varmıki cok zor artık hisse bulmak...Birde çağrıbeyin alyagı var...Ben ikisindende aldım gerçi:)
Alıntı: Originally Posted by isonilce cıkınca baska hisse varmıki cok zor artık hisse bulmak...Birde çağrıbeyin alyagı var...Ben ikisindende aldım gerçi:) Tabi dostum, CUSAN da pozisyon actim...
Alıntı: Originally Posted by isonilce cıkınca baska hisse varmıki cok zor artık hisse bulmak...Birde çağrıbeyin alyagı var...Ben ikisindende aldım gerçi:) Kanimca ve fikrimce, Alyag in önü acik dostum... Cok kisa zamanda liralardan islem gorebilir...
Alıntı: Originally Posted by gentleman tabi dostum, cusan da pozisyon actim... hayırlı olsun bol kazançlar
Alıntı: Originally Posted by isonilce hayırlı olsun bol kazançlar Tesekkur ederim.. Saygilar, bol kazanclar....