Sn Analizz
Temel analiz yaparken hangi kalemleri hangi önem sırasına göre değerlendiriyorsunuz?
Irak ve suriye de yeniden yapılanma şehirlerin yeniden kurulması asamasinda Mardin deki cimento fabrikası yüzünden bi lokasyon avantajı var ama şimdiye kadar fiyata yansımadı cevap için teşekkürler
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tesekkur ederim dostum.... sende blirsinki borsa sadece ne teknik analiz ne temel analiz.... psikoloji beklenti hepsini iyi okumak gerekiyor...sinirleri aldirmis olmak gerekiyor....duygusuz makina gibi olanlar sabirli olanlar ekmek yiyor artik...bu devir borsacilari gercekten cok sansli... heryer para ve bist30 disi hisselerde aciga satis yasagi hisseleri hep yukari tasidi. ve tasimaya devam edecek.... egerki birgun aciga satis yasagi kalkti haberini alirsaniz. aha ozaman bizlere kabaran biseyler vardir dikkat etmek gerekir... ozellikle fezaya cikmis hisselerde...
simdilik ben duzelte duzelte piyasanin haala cikacagini dusunuyorum.politik olarak bazi problemler cikabilir ama bi sekilde onlarinda kapali kapilar arkasinda cozulecegine inaniyorum.... seninde dedigin gibi cok az prim yapmis hisse kaldi,... zaten piyasa hepsini birer birer bulup cikartiyo...haala 10 kisi dans ediyo 9 sandalye ile....dans oyununa devam:)
cümleten iyi geceler .. selametle ..
Teşekkürler bilgiler için...
iyi geceler