şort açtım... sürüyor habire... bende para kalmadı
çök şunun tepesine... bas bi 100-200 kontrat :yahoo:
Buralardan yaptıysan güzel maliyet . Kaybetmezsin..... sadece gelecek bir haber her şeyi değiştirir...
13-11-2023, 20:18
çıtak
Alıntı:
Originally Posted by *Bozkurt
Herif akşam seansında yarın için ipucu veriyor çıtak dayucuğum yannuş anlama da sana dipten şortlattırmış, bak dediydi dersin stoplatcak seni bu herif, zaten tohatlı abi de kayıp kaldın nı bi başına :drunk:
Alıntı:
Originally Posted by TOKATYILDIZI470
Buralardan yaptıysan güzel maliyet . Kaybetmezsin..... sadece gelecek bir haber her şeyi değiştirir...
831850 ye iyi maliyet diyor adam dayu :oleyo:
iyisimi
biz tokata gidek... oturak bir bara.. ''bunun içtiğinin aynından '' :drunk: diyelim
başka türlü aynı kafa bulunmaz :yahoo:
13-11-2023, 20:23
TOKATYILDIZI470
Alıntı:
Originally Posted by çıtak
831850 ye iyi maliyet diyor adam dayu :oleyo:
iyisimi
biz tokata gidek... oturak bir bara.. ''bunun içtiğinin aynından '' :drunk: diyelim
başka türlü aynı kafa bulunmaz :yahoo:
Satışlar çok sert devamı gelir...sadece olumlu haber düşüşü bozar........
Ama akşam seansı senin dediğin 8334....gelirse şort başarım akşam akşam
13-11-2023, 20:25
çıtak
833400 değil... 834200
13-11-2023, 20:28
*Bozkurt
Alıntı:
Satışlar çok sert devamı gelir...sadece olumlu haber düşüşü bozar........
Ama akşam seansı senin dediğin 8334....gelirse şort başarım akşam akşam
Düşüş trendi devam ediyor görüntü itibariyle ama herif testereyle çalıştığı için maliyeti kötü şortcu için kabus olur ölü kediyi zıplatırsa
Psikopatın biri, hem kediyi öldürüyor hemde ölmüş kediyi zıplatıcam diye uğraşıyor :)
13-11-2023, 20:35
çıtak
Alıntı:
Herif akşam seansında yarın için ipucu veriyor çıtak dayucuğum yannuş anlama da sana dipten şortlattırmış, bak dediydi dersin stoplatcak seni bu herif, zaten tohatlı abi de kayıp kaldın nı bi başına :drunk:
haklısın...
son yarım saatim... bu 30 lukta bu şortlardan kurtulamazsam
her geçen dakika daha çok sokar bana
832550 yi direnç yapıp aşağı uzatabilecek mi barı bakalım ?
13-11-2023, 20:36
TOKATYILDIZI470
Alıntı:
Düşüş trendi devam ediyor görüntü itibariyle ama herif testereyle çalıştığı için maliyeti kötü şortcu için kabus olur ölü kediyi zıplatırsa
Psikopatın biri, hem kediyi öldürüyor hemde ölmüş kediyi zıplatıcam diye uğraşıyor :)
Tabi ki dediğin olabilir....ama ansızın yapar... çok sıkıldım bu dalevere alevere işlerden..
13-11-2023, 20:39
çıtak
Alıntı:
Tabi ki dediğin olabilir....ama ansızın yapar... çok sıkıldım bu dalevere alevere işlerden..
alıştın tabi... bas 20000... al 15000 kemiksizlere
testerede gıvıramaaysın oyunu :yahoo: