her şey beklenti ve tahminlere dayalıdır saygı duyarım.
Printable View
polemik olsun diye yazmıyorum dün bir yorumun vardır 10 tl üzeri almak için birbirlerini eziyorlardı demiştin bugün 9 tl pahalımı sence :) bence değil işin rengi göründüğü gibi değil çok fazla ( detay ) düşünürsek bariz gözüken şeyleri kaçırırız.
Vize işlemlerinin askıya alınmasıyla direkt uçan tek şirket olan THY’nin 2016 rakamlarına göre 1 milyar dolarlık ABD cirosu tehlikeye girmiş oldu. ABD’ye gidiş-geliş 2 milyona yakın yolcu taşıyan THY cirosunun 10’da biri bu pazardan
Alır alır, 5 ten almaz, 9-10 dan alır. 😂
Dün aldıklarımı satışa yazdım, 126275 satışı gitti, 127675 ten itibaren her 400 puanda var. Kelepir, almayan kalmasın.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2700 puanlık bir gap'in tam göbeğinde yüzüyoruz. Bugün bence dalgalı olacak, levrek yapar.
10/10/2017 10:10:34 *telabyad'dan türkiye'ye açılan taciz ateşine sınırda görevli askerler karşılık verdi-cnn türk
ABD uçuşlarındaki avantaj frekansın ve gidilen yerlerin sayısının çok olması, sefer sayısı azaldığı anda bu sefer transit talep daha da azalır.
Geçen yazdım Lufthansa Türkiye Şubesi THY ile rekabet etmek için yeni uygulamalar başlatmış, diğer ülkelerde de uygulayacaklarmış.