Printable View
Alıntı: Originally Posted by burak1987 Biraz tepki alımı gelse iyi olacak. Son günümüzde kıyak yapsın Sent from my iPhone using Tapatalk tepki alımlık bir ortam yok idlib harekatı başladı başlayacak bu ay aldıklarımızı geri vereceğiz sanırım.
Alıntı: Originally Posted by traderpanda tepki alımlık bir ortam yok idlib harekatı başladı başlayacak bu ay aldıklarımızı geri vereceğiz sanırım. Tepki derken -0,20 kapatsa razıyım. Sent from my iPhone using Tapatalk
TCD 5 bin tl zararla fona satış emri girdim. Sepet yapacağım. KUB fon, IPJ fon 3. fona karar veremedim ne dersiniz?
Alıntı: Originally Posted by Blueberry TCD 5 bin tl zararla fona satış emri girdim. Sepet yapacağım. KUB fon, IPJ fon 3. fona karar veremedim ne dersiniz? ben olsam gram altının peşine takılırdım.
Alıntı: Originally Posted by Blueberry TCD 5 bin tl zararla fona satış emri girdim. Sepet yapacağım. KUB fon, IPJ fon 3. fona karar veremedim ne dersiniz? Ben sattım bekliyeceğim. Ne zaman endeks 121.000 üzeri kapanış yapar. Tekrar girerim Sent from my iPhone using Tapatalk
Alıntı: Originally Posted by burak1987 Tepki derken -0,20 kapatsa razıyım. Sent from my iPhone using Tapatalk -3 civarı kapatabilir bugun
Alıntı: Originally Posted by traderpanda -3 civarı kapatabilir bugun Endeksmi tte emi Sent from my iPhone using Tapatalk
Alıntı: Originally Posted by OKTAY yoldaş son 3 ay bakacaksın %12 den fazla yemlemez bu fon https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=HPO Haklisiniz faizler dusunce bu da bu sene 10 12 eder en fazla ama risk 0