Kavga etceğimize borsamızı tartışalım arkadaşlar , biz ne ara dünyanın en sağlam borsası olduk böyle , eskiden bu tip durumlarda borsamız patır kütür 3000-4000 puan düşerdi çok kırılgandık , şimdi her seans tüylerim diken diken oluyo benim...
Printable View
Kavga etceğimize borsamızı tartışalım arkadaşlar , biz ne ara dünyanın en sağlam borsası olduk böyle , eskiden bu tip durumlarda borsamız patır kütür 3000-4000 puan düşerdi çok kırılgandık , şimdi her seans tüylerim diken diken oluyo benim...
56 milyar tl basılmış. 2 milyarda bizbize yeterizden para toplanmış. ettimi 58 milyar tl.4.4 milyar para dağıtılmış ihtiyac sahiblerine.
Geriye kaldımı.53.6 milyar. Peki bu para nerde.?
Demekki o günler $ oynak değilmiş
Bugün Bist100/usd~ -%0.25
Dünde %-1.85di SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yükseliş beklediğin gün yükselmez, düşüş beklenen gün düşmez. Borsaların dengesi şaşmış. Hele dow vadeliler tam bi oyun. Bu arada endeks düşmeyince macd halen al-tut yönünde görünmeye devam ediyor şimdilik kırılmadı.
evet..geniş pencerede daha değişik rakamlar da var.. mesela 2002 de 6 olmuş parite..
ancak genelde oranı (açılan poz miktarı) mümkün mertebe optimum belirlemek için 130 günlük hareketli ortalamaya bakıyorum..ondan sonra o civarda bir rakam alıyorum açılan pozlarda miktar oranı olarak..ama yakın dönemde 4 ve üstü short olmak için güzel bir yermiş noktasına katılıyorum..ama kaçırdım.. şimdi kendi stratejim gereği 3-3.2 bandından long olmuş olduk.. dibi bulmak mümkün değil.. kademeli açtım..