ya bırak ne kafa yoracan, mevduat başlığında bunun ikizi var. iki koldan çalışıyorlar. ky i dolar ve faizden uzaklaştırıp betona yönlendirmeye çalışıyorlar.bana göre ikiside ruh hastası satılık tipler.
Printable View
[QUOTE=DeliKAN;
ölmekte olan bir tahtaya hücum edenler hangileridir.. ?
Sn.DeliKan ölmek üzere olan tahta hangisidir.sakıncası varsa özelden de yazabilirsin.
HTC Desire 816 cihazımdan [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=76919]hisse.net mobile app[/URL] kullanarak gönderildi.
Dolar 3.80 lerden beri girmeyin diyorum.
Bu topice de girip yazdim cok lez uyardim.
Modlar izin verdiği surece gordugumu paylasip uyaririm.
Dolar al verdoginde de gelip yazarım
Surekli hakaret tarzi yaIyorsun herkese her çevreye dolar satana bile hakeret ediyorsun.
O satilik kelimesini agir odetirler sana
yürü git lan işine. yandaşın trolle hep aynı taktikler. belkide aynı kişisin. Allah mısınız siz kimsin be. gelmiş burada ona buna tehdit hakaret. sıkışınca zart zurt. yok türk halkı yok büyükler. hep aynı taktik halkı sindirme, benim bu palavralara karnım tok. şimdi seni banlayarak senin gibi bir gereksizden sonsuza kadar kurtuluyorum!
Hamal gibi tasicaksin dolari haftalarca shortluyacagim.yere getirceksin ki bende dolari ezip kazancam.
Shortu kapatinca yazcam..ordan yine kredi cekip borc girip aayagima getircen dolari
Nese bunum yarasi buyuk dolardan piyasa baya eritmis bunu isyani buna.
Fed faiz arttiriyor uzerine bilanco küçültcem diyor dolar gidemiyor hatta dusuyor.
Dolarin 4 yillik Rallisi bitti arkadaslar.
Burda tecrubeli tecrübesiz arkadaslara net tavsiyem
Altina gecin tesekkuredersiniz ilerde.
Trump güçlü dolar istemiyorum dedi ve orda konu kapandi.
Dunya trump gercekleriyle yeni yuzlesiyor. Altinda orta vade 2000 uzunda 3500 hedefim var. Dolar doyuma ulasti goruyorum ki fed faiz arttirma konusinda bile kivirmaya basladi.ytd
Dolar artti ama her ensturmanin doyum noktasi varsir.
Bnm yorumum globalde geçerli. Yoksa tl de durum karisik.
Tl de dahi deger kaybi bekliyorsan dolar alma.
Euro al sterlin al.gorunen koy bu..
Altin gumbur gumbur dolduruyor
Abicim şunu alıntılamasanıza rica etsem. Göz ucuyla okuyorum midem kalkıyor.