-
3 ay geçmesine rağmen bedelsiz onayı gelmedi, SPK niye bu kadar uzattı merak ediyorum, yatırımcılardan şikayetler mi var yoksa başka şey mi.
Dünyanın her tarafına ihracat yapan bir şirket, dünya döviz kazandırıyor, normalde bu kadar uzamamlıydı, Hakan bey çeksin başvuruyu en iyisi.
İyi haftalar.
-
HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Philip Capital, KCAER-Kocaer Çelik için tavsiyesini 68,36 TL hedef fiyat ile "al" olarak başlattı
Vay be, şirket için değerlendirme yapan kurumlar da varmış.
-
HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Philip Capital, KCAER-Kocaer Çelik için tavsiyesini 68,36 TL hedef fiyat ile "al" olarak başlattı
Vay be, şirket için değerlendirme yapan kurumlar da varmış.
[IMG]https://resmim.net/cdn/2024/08/26/Wv6WRQ.jpg[/IMG]
-
Dün gelen kurum raporundan mıydı yoksa başka bir şeyden dolayı mıydı hisse tam da yolu koyulmuşken endeks bozuldu, direnmesine rağmen yine kazançları geri verdi, endeks bozmasaydı iyi prim yapacaktı.
-
Dünkü dinamizmden eser yok, düşen piyasada yatayken yatay piyasada eksi.
-
Biiançosu ne oldu bunun, işin içinden çıkamdılar galiba, dünya kadar sipariş aldılar zarar yazacak hali yok ya, iyi gelirse yine 50'lere gidebilir, kötüyse sürünmeye devam.
Endeks düzeltmeyi bitirip çıkışa başlarken gaydırı gubbak yine kırmızıda.
-
https://i.hizliresim.com/b1as85x.png
aracı kurum raporların çok fazla inanmam parayı verdimi istedikleri gibi yazarlar cari fiyatının değerinde mi pahalı mı ucuz mu olduğunu yatırımcı bilebilirse ona göre alır veya almayabilir ereğli yıllık 6 aylık bilançosuna göre 52 85 tl üretim yapıp satıyor 60 25 kadar gitti şimdi 46 76 kadar düştü yani 52 85 altında işlem görüyor aracı kurumlar tahtacı spek ve patronlara çalışırlar küçük yatırımcılar onlar için yolunacak kazdır . aynı şirket son 1 ayda 306 bin lot satmış
kocaer yıllık 3 aylık bilançosuna göre 22 34 tl üretim yapıp satıyor şubat ayında 68 77 kadar yükseldi şu anda 42 54 den işlem görüyor fiyatlarının belli bir yüksekliğe gittiğinde spekülatif olup olmadığını araştırıp bilmek gerekiyor .
yatırım tavsiyesi değildir
-
Mevcut durumda hisse temel olarak pahalı buna hiç itirazım yok, daha önce de belirtmiştim ileriki dönemlerde gerçekleşmesi muhtemel beklentileri fiyatlamasını bekliyorum, bekleyeceğim.
En son 49.70'den 12.5 m malı kurumsal yabancı almışsa eğer hiç bu hesaplamaları yapmadılar mı yoksa uyduruktan yabancı kurumsal mı, bunu da irdelemek lazım.