Telefon borçlarını devlet ödeyecek deyince ABD'de son dakika alım olmuş gibi
https://i.hizliresim.com/8b5qsbt.jpg
Printable View
Telefon borçlarını devlet ödeyecek deyince ABD'de son dakika alım olmuş gibi
https://i.hizliresim.com/8b5qsbt.jpg
Lan senin gibi köpekler için yazılacak çok şey var her gün gelip aynı şeyleri ne yazıyorsun burada senin taaaaaaaaaaaaaaaaaa .................................................. .............. --------------------------- (--------------) mal anladınmı şimdi döt lalesi
En altta TTKOM, KOZAA, VESTL, HALKB gözüküyor.
Hacimli hisselerden yukarıda MGROS, ISGYO var, OYAKC bir sonrakine girer bence.
Bence ISGYO'cu tüm kelle vücud bu işe oynuyor, BIST30'a sokamazsa kucağında kalacak hisseler.
Endeks takip eden fonlar mecburen alıyor gireni. Açıklama 20 Eylül gibi yapılır o zaman öğreniriz.
Tecrube emrine amade sayın germiyan 88 den beri bilfiil ...sor söyliyeyim.
pd.dd değeri düşük olanları seç diyorum arkadaşa abi o zaman sendeki şirketin pd si neden 8.xx diyor...
tecrübe diyorum gelde anlat şimdi soran arkadaşa :).
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Hususi her akşam burada yazdığı hep aynı şeyler salak döt lalesi sayfamda ne işin var , yazdıklarımı neden takip ediyorsun AMPUL sen fazla zıplamaya başladın zıplatırım seni ona göre.
Sayfayı son ziyaret eden 10 kişi:
-BEKO-, 1selm, Abnormal, Efe2017, emregunes, Germiyan, leventa,
TA çizen adamın sayfasında ne işin var senin ,
öyle bedava değil bu işler , red listesine aldım diyorsun yine laf atıyorsun ,
senin gittiğin yolları unuttum,Teknik konulara inanmaya bilirsin bu ayrı ama TA çizen insanlara laf sokmaya çalıştığın an gırtlağına kadar bende sana sallıyacam her şey karşılıklı bundan sonra hodri meydan.
Ben Matrix teorisini benimsedim kafam rahat, ama kimseye tavsiye etmem.
Dün komşum ben kurabiye pişiren kişi olmak istiyorum dedi. Ben de büyük rol yoktur büyük oyuncu vardır, siz kendi rolünüzü benimseyin dedim.