Tam rezil bir hisse
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Tam rezil bir hisse
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi haberi bile iç ediyorlar hektaş teşvik alma haberi çıkınca soluksuz yükseldi bizimki aldığını geri verdi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sende haklısın ortak şirkette kar içme uzmanları varken ky temettiyü çok gören vampirler varken biz daha çoooookkk bekleriz nediyim
sen şimdi gubrf de rahatsızsın ama inan diğer hisselerde çok iç açıcı değil gubrf yine iyi duruyor.....halkbnk bak her anlamda gubrf den iyi durumda ama tık yok....gubrf sattığım fiyatlara yakın halkbnk %15 e yakın zarar güya ucuz diye 9 tl den aldık ölü hisse resmen.....bilançoya baksan nasıl olur dersin....
Ortak ben sana demiştim ama farkedende birşey yok gübredede tık yok en son aldığım 3.68 ₺ den 8000 lot fiyatına geldi dolara euroya ve bekleme maliyetine göre bile 8000lot ile zarardayım önceki aldıklarım zaten külliyen zarar
ben burada sektörleri yazdım onlardan birini almalıydın....hep maliyet düşürmeye çalıştın şunu düşünmedin aldım ucuza ama ne zaman çıkacak....ben gubrf nin açık söyleyeyim 3,78 den sattığımda gelecek 1 yıl içinde 5,5 ları görebileceğini bilerek sattım.....yani gelecek 1 yıl % 35 potansiyel görerek sattım....yerine aldığım örneğin 9 tl maliyetli halkbk var.....halkabn gelecek 1 yıl içinde 14-15 tl leri göreceğini öngördüm yani % 55 potansiyel.....% 20 artı potansiyelle tekrar gubrf ye girip lot artıracağım veya başka hisseye gireceğim....zarardayım diyorsun yeni alacağını bari başka hissede değerlendirseydin.....sektör için iyiye gidiş var bu arada.....