36895
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
36895
Pazartesi satar
Arkadaslar herkese gunaydin
Kagit en yuksegini gorup yani 9.19 u 9.09 dan da kapanis verdi beklentim p si de yukselme yapmasidir...
Takaslara baktigimizda metro elindeki lotlari hep saga sola virman yapmis bulunmakta,ama yine de totalde elinde cok mal var bunlari satacagini dysunuyorum ben hani yatirim yapip bankanin pay ortagi olacagini sanmam o da bir yerden satacaktir umarim yaniliriz...
Teknik olarak p si 9.72 yi hacimle kirmali ve bur daha da kapanis bu sayinin altina gelmemeli 9.72 onemli arkadaslar flama formasyonu var herkes gormustur zaten bunu da mali satmak icin yapabilir,cok sert hareketler yappiyor o yuzden kimse zararda degilken de dikkatli olup kari cebe almak cok mantikli olur...
Herkese hayirli kazanclar ve bol sans diliyorum,cok hizli bi amda saniyeler icin de elimize verebilir cuma gunu goruldu o yuzden dikkat edip hedef belirleyip buna gore hareket ediniz...ytd
Bilmediğimden soruyorum
Bedelli sermaye artırımı var değilmi
Peki bu ne zaman olucak
Hisseyi ne zaman elimde tutarsam buna dahil oluyorum
Ve ne kadar hissem için ne kadar para vermem gerekecek ,yada artırımın yapıldıgı günki fiyat kadarmı para koyucam nası oluyor
VIA_F1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mesela diyelim kağıt 10 TL de sermaye artırımı yaptı.Bana vereceği yeni hisseleri kaç liradan verecek,daha düşük fiyattan verse kar etmiş olacağım çünki gibi şeyler kafamı kurcalıyor
Kimse cvp vermiyo herkes Galibin adamı galiba nası bi yere düştüm arkadaş
herkez galip in adamiysa sat cik nasil olsa zararda degilsin birisi bedelli osurdu herkez atliyor yok bedelli filan
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.