Spotta alabilir, en fazla bir sure daha bekler ama bizim vadelide bekleme luksumuz yok.
Printable View
fed'in 2 trilyon dolarına ve çinden gelen yalan iyileşme haberlerine ümit bağlayanlar görüyorum.. :) ))
En büyük toplu ölüm oranları Haziran ve Temmuz aylarında görülecek..
Eğer Ağustos sonu veya Eylül gibi hala ölmediyseniz ve buralarda olursanız oturur yine konuşuruz..:) ))
Bu ortamda size Mal aldırmaya çalışan üçkağıtçılara inanmamanızı şiddetle tavsiye ediyorum.. :) ))
Eger yeni test kitleri kullanilmaya baslandiysa bugun vaka sayisinin sicrama yapmasini bekliyorum. Genelde oyle oluyor.
306 corona virüsü vakası görülürken bunların büyük çoğunluğu başkent Moskova’da yaşandı.
Bizimkiler Rusya'da sadece nereye ucusa izin verdiler bilin bakalım...yok ya kesin bunlar basimizdayken bu günleri mumla arayacağız...
Bizim aldığımız önlemleri global almadı aslında, okulların zamanında tatil edilmesi çok iyi oldu. Özel sektör vs de iyi tedbirler aldı, umre dönüşü vs gibi hatalar olmasa çok iyi durumda olurduk. Abd ve avrupa gereken tedbirleri zamanında almadı. Yayılım hızı çok yüksek ve tespit edilen vaka sayısı çok hızlı artıyor
Altında tl bazlı bahsettim aslında, ons çok yukarılara gidebilir visüs olayı bitince.