geçmiş olsun AKÇAY.
Printable View
Reverse Morgage diye bir şey var. Geçen film vardı ABD li adam Paris'de ev almış, ölünce de oğlu gelmiş evi geri almak istedi ama daha yaşlı kadın ölmemişti olaylar gelişti. Biri de bu iş risklidir, ben de aldım öyle bir ev, satan 6 gün sonra öldü ucuza ev sahibi oldum diye anlatıyordu.
>>>>>
https://www.investopedia.com/mortgage/reverse-mortgage/
What Is a Reverse Mortgage?
In a word, a reverse mortgage is a loan. A homeowner who is 62 or older and has considerable home equity can borrow against the value of their home and receive funds as a lump sum, fixed monthly payment or line of credit. Unlike a forward mortgage—the type used to buy a home—a reverse mortgage doesn’t require the homeowner to make any loan payments.
...
Geçmiş olsun
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Geçmiş olsun akçay. Kasım başında ben de geçirdim koku iştah en az 20 gün gidiyor. Arkadaşımınki 3 aydır geri gelmedi. Kahve ve sirke ile koku alıştırmaları yapın mutlaka. Virüs burundaki koku soğancığına tutunup koku reseptörlerini bloke ediyor. Limon kolonyasını bile burnuma dayasam mümkünatı yok koku alamıyordum ilk başlarda.
Doktorunuzla da bu koku alıştırmaları için konuşmadıysanız konuşun derim.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazen kişi uğraşıp veya fedakarlıkla iyilik yapmaya çalışır ama karşıdakinin işine yaramaz, daha kötüsü anlayan olmaz, ya da iyiliği unutur. Hayatta o tip durumlar her zaman sürekli oluyor.
Bu dünyada en zor iş iyilik yapmak, ama parasal iyilik genelde işe yarıyor, öte yandan bir kişiye bana olan borçlarını ödemesi para gönderdim, ben bunu hak etmiyorum dedi ama parayı da geri göndermedi.
Geçmiş olsun..