akp kongresinde kocaeli spar marşları söyleniyor:))
tutulmuş amigolar bağırıyor:))
Printable View
akp kongresinde kocaeli spar marşları söyleniyor:))
tutulmuş amigolar bağırıyor:))
Yaw pala bari şu esnasında bi ralli neyin yap.
Özetle tarih güzellemesi yapıldıktan sonra ,yapılan icraatlar konusuna geçildi
Eğitim: bütçe artırıldı , derslik çoğaltıltı vs (halbuki eğitimin en önemli hedefi liyakat sahibi insanlar yetiştirmektir ,bu konuya temas hiç yok ,eğitim AKP nin en başarısız olduğu alanlardan birisidir,liyakat tamamen kaldırılıp yerine sadakat getirildi eğitmsenli olup da eğitim bir sene geçip okul müdürü olanları gördüm ben)
sağlık: hastaneler yaptık ,hekim sayısı artırıldı (şehir hastanelerini falan bir kenara bırakısakAKP nin nispeten başarılı olduğu tek alandır
)
sosyal hizmetler ,yardımları artırdık
Adalet: hakim savcı sayısını artırdık :) kanunları yeniledik ,adalet sarayları açtık , yargıtay binaları yaptık ,
Güvenlik: Milletimiz huzuru için gece gündüz güvenlik güçlerimiz çalışıyor ,PKK yı artık yurt içinde eylem yapamaz hale getirdik
ulaştırma : otoyol ve bölünmüş yollar,tüneller ,köprüler yaptık , hangi otoyolların yapıldığını tek tek söylüyor ,demir yolu yaptık ,metro banliyö yaptık ,hava limanları yaptık ,hava yolunda dünyada ilk sıralardayız ,limanlar yaptık
iletişim: mobil telefon abone sayısı arttı ,
çevre şehircilik: atık su hizmet sayısı arttı ,millek bahçeleri yaptık
Tarım : tarım gelirimiz arttı ,çiftçilere tarımsal destek ödemeleri arttı ,tarımda dışa bağımlılığımız bir iki ürün harici yoktur ,sebze meyve üretimimiz arttı ,ormanlık alanlarımız arttı baraj sayısı arttı
Milil gelirimz: dünya da 17 sıradan 13.sıraya yükseldik ,büyüme hızımız arttı ,ihracatımızı 36 milyar dolardan 176 milyar dolara çıkardık
son bir kaç gündür piyasalardaki dalgalanmalar ülkemizin potansiyelini yansıtmıyor ,ekonomik tavkvimi ilan ettik
evinde döviz altın tutan vatandaşlarımız finans araçlarına yatırın iş adamları yurt dışındaki kaynaklarınızı yurda getirin
yabancı yatırımcılar ülkemize güvenin
yabancı yatırımcılar ülkemize şirketler kuruyor güvenmese gelirler mi ,battık bittik diyenlere kulak asmayın
önümüzdeki dönem ekonomiyi çok büyüteceğiz
DIŞ POLİTİKA ,dostlarımızı artıracağız ,suriyede sınırlarımızı kalbimizi açtık ,libya deniz yetki alanı anlaşması ile akdenizdeki haklarımızı garanti altına aldık ,dağlık karabağ işgali sona erdi
------------------------------------------
NOT: Şimdiye kadar söylenenler daha önce onlarca kez söylenmiş laflar
Gene balon hisseler şişmeye başladı , dünden beri ne olumlu gelişme olduda 15 bin puan teptik , inanılmaz bir borsamız var...
viop 1.90+
oradan 2 sn de 1.60..
2.55 şimdi+
kudurdu yine..
akşama tavanlamasın da..:oleyo:
hazır milleti da sıfırladılar..
yukarıda satıcı kalmadı pazartesi salıdan sonra..boşluğa at sürüyorlar..
viopta tüm bakiye üzerinden faiz veriyorlarmış ve benim bunu şimdi öğrenmem... :)