ziraatın bistyüz dışı şirketler hisse fonu zjl, bu gün itibarıyla 1 liralık fiyattan alıma açılmış
Printable View
ziraatın bistyüz dışı şirketler hisse fonu zjl, bu gün itibarıyla 1 liralık fiyattan alıma açılmış
Merhaba ikisi için de bekleyin derim. Neyi bekliycem derseniz. Fed in bugünkü toplantısını. Faiz tarihi hakkında daha net konuşacaklar bence. Bugün endeks yeşil yanıyor. Eğer endeks kırmızıya dönerse de ağırlığı aoy a verir diğerinden biraz alırsınız. Ama ben olsam aft yerine ojt yi inceleyin derim.
Ben hoy fonuna değinmek istiyorum gördüğüm kadarıyla ağırlığı Bond etf lerinden çekmişler. Etf lerin çoğu uzak doğu üzerine bu hoşuma gitti. Satacaktim vazgeçtim. Eski ASF yi hatırlattı bana. Ak portföy onu sağlık fonu yapınca çok üzülmüştüm. Yalnız yoneticilerini bilemiyorum. Hoy fonu hakkında fikirlerinizi öğrenmek isterim.
Yenilir yutulur iddialar değil bunlar. Bu iddiaları acilen SPK'nın inceleme yapması ve eğer bu iddialar doğruysa ve hukuki olmayan işlemler varsa acilen ceza-i müeyyidelerde bulunması gerekiyor. Aksi takdirde finansal piyasalara ciddi zarar verir bu tarz iddialar.
ne enteresan bir ortamdayız. islam memiş dolar ve özellikle altın için ciddi yükselişler beklerken halil reçber, altından ve dolardan uzak durulması gerektiğini düşünüyor. islam memiş gram altında 600 lirayı beklerken halil Reçber 460 450'li seviyeleri bekliyor. dolarda da 8 liraya kadar çekilme bekliyor. sonuçta bunların her ikisi de uzman ama beklentiler oldukça farklı.
dün bist30 bist50 bist100 ve katılım endekslerinde boğa formasyonu oluşmuştu. haliyle bu gün 1360 üzeri gün sonu kapanışları al sinyali üretecek. her ne kadar öğleden sonra satışlar gelse de 1357 'de karşılanması olumlu ve sanki yükseliş sinyali oluşması adına bir gayret var gibi.