EMiyorlar kanımızı her yerden demekte olabilir.
Ytd
Printable View
EMiyorlar kanımızı her yerden demekte olabilir.
Ytd
Ben hissede yeniyim ort 37 lerde , eski bekleyenler icin faydam.olursa ne mutlu .
Belki degisik bir perspektif sunabilirim.
Hisse soda külü ile ataga kalkacak bence .
Is bankasinın holding olma olayı katalizor olabilir. Dahası hisse sadece 110 b de pd si .
Oba makarna 30 b astor 105 b vs vs demem o ki yeni arzlarn haline bakın birde bunlar dusmus cakilmis halleri.
2008 2020 de gordugu dip 0.95 cent . Belki yine gorebilir 2025 de . Ama digerleri gibi ne yaklasiyor olabilir ??
Siyasi olarak yanls yerlerde geziyorz putin trump adabistanda gorusuyor bunlar yerelci .biz saklaban zelensky ile gorusuyorz ingiliz gudumu altinda. Yanlslmz bu
Hissemize yansimasi ise trump ambargo uygularsa abd deki yatirimlar cop olabilir tek risk bu. 0.95 cent in baska aciklamasi yok bende.
Hersey bundan ibaret bence .
Otomotive cam vermiyor diye 2008 2020 kriz seviyesine gelemez baska birsey var
https://businessanalytiq.com/procure...h-price-index/
Soda külü fiyat analizi geçmişten günümüze. Asya, Amerika, Avrupa.
Soda külü bu şirketin kalbi bu doğru lakin Kalbin pompalanmasi için diğer faaliyetlerinde global olarak canlanması gerek ki talep oluşsun. Ytd
Şöyle de bir gerçek var epeydir cezalandırılıyor. Fakat bir çırpıda bu cezayı geri alirmi orası muamma.. ytd
Cimer’e özellikle genel yönetim giderleri ile pazarlama satış ve dağıtım gider kalemlerinin araştırılması, denetlenmesi ve incelenerek varsa sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunulması konularını da içeren bir şikayette bulunacağım.
Şu ana kadar iş bankası demetmenlerinin çoktan duruma el koymaları beklenirdi, fakat en azından kamuya bu yönde bir açıklama yapıldığını okumadım.
Bu kafayla giderlerse yakında şişecam’a da bir kayyum atanır; demedi demeyin..
Al-sat tut değildir.
Özet Gelir Tablosundan; 9A’23 - 9A’24
Satış gelirleri- 158.992 / 136.312 %14,26 (-)
SMMaliyeti - 113.154 / 104.728
SMM/Gelir oranı - %71,17 / %76,83
Gen.Yön.Gid- 10.091 / 10.562
Paz.Sat.Dağ.Gid- 21.017 / 21.672
Diğer kalemlere gerek yok; her şey bu üç kalemde, satışı da eklersek 4 kalemde saklı..
Satış gelirleri düşmesine rağmen, satışların maliyeti artmış, + genel yönetim giderleri ile Paz Sat Dağ Giderleri bir önceki yıla göre neredeyse aynı kalmış?
Bu tablonun ciddi ciddi incelenmesi, araştırılması ve hesabının sorulması gerekmektedir.
Makul, mantıklı ve izah edilebilir bir yanı vardır umarım.
Yoksa yönetim kurulu komple sorumlu olacaktır.
Çok kızgın ve kırgınım arkadaşlar☹
Al-sat tut değildir