Yine saat 4 , meşhur oldu bunun 4 hareketleri bakalım kutudan ne çıkacak
Printable View
Yine saat 4 , meşhur oldu bunun 4 hareketleri bakalım kutudan ne çıkacak
Ben gecen ki 7. 32 de yarısını vermiştim... Dünde anladım aslında 7.31 kademesinde satışa yüklenen lotlardan... Verecektim ama vazgeçtim... Dün bilanço haberi alanlar 7.31 7.25 aralığında boşalttıklarını bugün 7 altında yerine koydular:)) aslına bakarsan bende 7.32 den sattıklarımı bugün yerine koydum...info ile garanti nin alsatlarını takip eden bu tahtada çok kazanır... Ytd ben ana tahtamda
Bank of la savaştayım 2 haftadır çok bakamıyorum ama kısaca gördüklerim bu... Trade eden kazanır info da.. Ytd
Gediğinde bilanço açıklandı aracı kurumlar içinde bankalar hariç en düşük genel yönetim gider oranı bizde ama ne yazar bugün pisi pisine dayak yedik ,
Tahtadadaki aleni insideri okuduğumun için sattım; çünkü Bu adamlar bilançonun haberini senden benden önce aldıkları için satıyorlardı.
Gyg mevcut fiyata göre hala fazla. Mevcut piyasa fiyatından bahsediyorum.
Komisyon gelirleri açısından muazzam bir rekabet var;Piyasanın üçte biri fiyatına aracılık yapıyor Buna rağmen Osmanlı menkul pazarda 2021’de daha hızlı büyüyor.
Vel hasıl kelam ben sattım gitti; teknik olarak beklediğim yerler var; gelirse alırım
Hepsi bu kadar.
Daldan dala pek gitmiyorum bir hisseyi aldığım zaman en az 6 ay kalıyorum bu infoyu ilk kasimda aldığım da 10 binde 1.5 komisyonu duyunca vakifyatirima yazdım bir kaç kere binde 1 in altına vermediler ısrar ettim sadece 1 ay tek kademe canlı ekran oda 1 aylık verdiler aracı kurumlar a ilgi artarak devam edeceğini tahmin ediyorum son yilda yeni gelen kynin haberi dahi yoktur komisyon durumundan
Eyvallah abi.. Bana da öyle geliyor ki bu hisse ismen gibi formasyon hedefi direkt gitmiyor.. Sırf formasyon hedefi var diye milleti toplayıp garip indi-çıktı yada yatay yapıyor.. Ara duraklardan birinden hemen dönüyor ciddi prim yapmadan.. Bende bir çok kez trade etmek istedim ama brütten ötürü pek çıkmak istemedim, bende çok nakitte yok hepsiyle buradayım zaten.. Neyse bizde oyunu kurallarına göre oynamaya çalışalım.. Selamlar, sevgiler abi :wave: