Gerçekten olağanüstü bir sessizlik var .Sayın Cumhurbaşkanı seçim öncesine göre nerdeyse hiç sesini çıkarmıyor.Cumhuriyet tarihinin en sıkıntılı ekonomik günlerindeyiz bana göre ama bu sessizliğe anlam vermek çok zor.
Printable View
[QUOTE=sadic;2485985]Ya bilen biri yardımcı olsun bu ne biçim bir hissedir neden 5.98 i.gevemiyor hep o seviyelere gelince sert düşüyor
Simdi sana normalde bir grafik çizerdim. 5.92 deki direncin kuvvetinden bahsederdim eğer ki mesele direnc olsaydı.Bu kağıtta spek bir yol tutturmus gidiyor..Trade ediyor iyide becsriyor bunu bu ara..kağıt 3 kuruș yükselsin atlayan sazanlara bırakıyor bu atlayanların çoģu gůnlůkçů ve kısacı oldugu icin alttan ellerinden geri alıyor..hem topluyor hem kazanıyor.Niye gitsin kağıt...Kağıdın bir yıldır dőngūsū bu óncesini bilmem ytd...
Endeks 1000 puan yukarda bizim rezil sanki dip(!)yapmak ister gibi.Olacak iş değil .Sanki bu şirket değil 2 gün önce kar açıklayan.Sabancılara bir defa daha derin saygılarımı(!)gönderiyorum.
Hava gene bozacak sanki bulutlamaya başladı semsiyedde yoki malum nerde oldagu ...
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dostlar bilancoyla ilgili bir duzeltme (!)falan mi var.kar zarara döndü herhalde
Her gün ağırlıklı ortalamasının 8,10 altında kapatan bir kağıt daha bulamazsınız. Allah belasını versin. Pislikler
THYAO nefis bir şekilde yürüyor.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç rahatsız olmayın arkadaşlar birşey söyleyip çıkıcam Allah BELANI versin Sabancı sülalesi tez zaman da ( selamlar hekese)