Ek 14491
saatlik dolar bazlıda, 240 ortalamayı seviyor, bir daha dokunacaktır.
oda tahmini 10 mart gibi olur,
o zamana kadar hafif eğimli aşağı diye düşünüyorum.
Ben satıp bu riski almadım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Ek 14491
saatlik dolar bazlıda, 240 ortalamayı seviyor, bir daha dokunacaktır.
oda tahmini 10 mart gibi olur,
o zamana kadar hafif eğimli aşağı diye düşünüyorum.
Ben satıp bu riski almadım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Teknolojiyi kullanarak salondan cep telefonundan canli yayin yapabilecek arkadsimiz varmidir?? Ancak Bunun kurallara uygun olup olmadigini bilemiyorum.
YTD
Mutlaka sayın lpö Zaten bunu bence çok iyi biliyorlar tahtadaki baskıda bunun güzel örneği mal bulabilmek için attıkları taklalar
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın kar düzeltme bitti mi
jantsa dan çıktım kipayi 15000 lit artırmaya devammm
Herkese hayırlı bir gün diliyorum. Sabırsızlıkla artık bu işin sonuçlanması dileğimiz. Umarım hukuki yollara gerek kalmaz, ortak bir noktada buluşulur. Ama karşı taraf buna yanaşmaz ise de tam birlik içinde hareket ederiz, sonuna kadar götürürüz.
Bekle bizi Migros, Kipa'cılar geliyor!!!!
Değerli kipa dostları;
Sizlere destek olmak, haklının hakkının verilmesi gerektiğinden dolayı cüzzi de olsa bugün bende 7500 lotla aranıza katılacağım.
inşaallah saat 14:00 daki genel kuruldan güzel birşeyler çıkar.
Toplantı ya giden arkadaşlar mersin AVM satışında yatırımcıyı düşündükleri ve yanlış algı oluşturmamak için satış görüşmelerini kap bildirmemelerini ve değerlendirme firmasının 60 milyon değer biçtiği gayrimenkule kısa sure de nasıl 110 milyona satıldığı.bu satış da nasıl ve ne şekilde yatırımcının korunduğu ..kottan çıkma ve fiyatının etkilenmemesi için mi boyle bir baskı yolu izlendiğini..çalışmış olduklari değerlendirme firmalarinin boyle %100 yanlış değerlendirmesinin diğer gayrimenkuller içinde geçerli olup olmadigini..ve boyle ciddiyetsiz kuruluşlarla çalışmaya devam edip etmeyeceklerini..? Yatırımcıları koruma adına bilgilendirmelerini gayrimenkulleri peşkeş çektikten sonra göndermeye devam edip etmeyeceklerini? Sorabilir mi?