Printable View
Alıntı: Originally Posted by Lithium Taban açan hisse devre kesmez. İki gündür güne tabanla uyanıyoruz. Hiç taban açmadık 585 ten döndü kademeleri inceleyebilirsiniz hacimsiz olduğundan belki olabilir
Alıntı: Originally Posted by Dr baz Hiç taban açmadık 585 ten döndü kademeleri inceleyebilirsiniz hacimsiz olduğundan belki olabilir Yanlışın var üstadım. Dün taban açtı, gün sonu +4 civarı kapattı. Bugün de taban açtı, 585'e gitti, geri geldi. Taban kapattı.
Alıntı: Originally Posted by Dr baz Ana hisse 2 taban yapsa rüçhan 2724 te kalmaz hesapta bir hata var ayrıca rüçhan tahtası internet emirlerine açık Ruchan ziraatte internetten işlem yapmıyor...temsiciyi ariyoruz
Kaçırmış olabilirim kusura bakmayın saygılar. Hayırlısı olsun .
Alıntı: Originally Posted by riva Ruchan ziraatte internetten işlem yapmıyor...temsiciyi ariyoruz Benim garanti internetten rüçhan alıp satabiliyorum.
Alıntı: Originally Posted by Dr baz Benim garanti internetten rüçhan alıp satabiliyorum. Valla hayret üstat...Brokere bizzat sordum...internete kapalı dedi...kurumdan kuruma farklı mı acaba?
Alıntı: Originally Posted by riva Ruchan ziraatte internetten işlem yapmıyor...temsiciyi ariyoruz Vakıf da aynı şekilde temsilciye yönlendiriyor. KentE alışı bile yaptırmıyor.
Alıntı: Originally Posted by Mgus Vakıf da aynı şekilde temsilciye yönlendiriyor. KentE alışı bile yaptırmıyor. Kent e izin yok kent r tedbir yok sadece brüt takas var