Asagi vererekte ozellikle sodayi ucuzlatamazlar asagi verselerde, son 30 gun ortalamayla alacaklar 6.3xy.t.degildir.
Printable View
Geçen seneki fiyatları baz alırsak doğru diyorsun ortak. Ama beni mutlu eden defter değerinden değil, piyasa değerinden işleme tabi olacak olması. Burada baz alacakları fiyat acaba bu açıklamanın olduğu günmü. O gün yanlışım yoksa hepsini de aşağıya sürmüşlerdi. Şişe 4.96 soda 6.48 kapamıştı.
Bence Hakan Atilla çıksın desin borsaya kote tüm hisseleri birleştirdik, önümüzdeki ay sonuna kadar her kimin elinde ne varsa hisse başı 0.1 tl nominal fiyattan geri alim fiyatı belirledik ky olarak miktirin gidin amk, ne mal adamlarsınız öyle yapıyoruz olmuyor böyle koyuyoruz olmuyor. Birkaç yıl sonra defter değeri, kitap değeri, kalem değeri, ederi, gideri geliri, gireni çıkanı hesaplayip sonra yine size sokarız.
Kamuoyuna Duyrulur desinler.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kpss Deneme Sınavı
Bir lot hisse fiyatı 673 TL olan EGEEN ile 0,85 TL olan IHLAS şirketleri birleşme kararı almışlardır. INA (İndirgenmiş Nakit Akımı) yöntemine göre yeni şirketin 1 lot hissesi kaç lira olur?
Hocam o soru matematikte ayrı, borsada ayrı sonuç verir. Muhtemelen EGEEN aşırı fiyat çekimi ivmesi etkisine girerek 1 tl ye düşer, IHLAS lar ise badem bıyık katsayısı ile anormal faydalanılım kanunundan yararlanılarak 600 e çıkar. Yani bu ortaklik 673 den alana girer.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben cuma sabahından beri anlatmaya çalışıyorum pd/dd önemli değil bizim için önemli olana sizin de yakındığınız abd yatırımı bu hesaba katılacak ilerde getirisi ne olur ne kadar temettüye katkısı olur ve bir diğer önemli konu düzenli temettü ödemesi çimentolardada görüldüğü üzere 5 yıllık gelecekte verebileceği temettülerde hesaplamaya konmuş.