Bugün de her zaman ki gibi bizans oyunlarına devam.Denemediği oyun yok gibi .Amaç soğutmak, uzaklaştırmak!
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bugün de her zaman ki gibi bizans oyunlarına devam.Denemediği oyun yok gibi .Amaç soğutmak, uzaklaştırmak!
hisse fiyatinin su ortamda en az 40tl civarina gelmeden kemik kadronun kipirdamayacagini artik anlamasi gerekiyor, bunu ne kadar erken anlarlarsa o kadar az aci cekerler, oyle 15-20 lerde su enflasyon rakamlariyla size kimse mal vermez, ecilc'i kedinin arkasina saklanarak kamufle olmaya calisan file benzetiyorum, iste o kadar komik davranislari var, ve kemik yatirimci bunu biliyor, zarar eden borcu olan bir sirket olsan bu fiyatlar belki mantik cercevesine oturur, kasada sirket satin alacak kadar dovizin var kiymetli arsan var, var oglu var, yeter artik bu kadar ayak oyunu, bas gaza artik, gecen bir hekts'a baktim pd/dd 20 olmus adamin umrunda degil hala gozu yukarida, biraz utan.
Kıvranıyor Meksika pezosu
Hafifçe yukarı veriyor sonra hafifçe aşağı
Hepsini bir plan dahilinde yapıyor Meksika pezosu
Ky almak için en az 40 TL göstermek zorunda
Bana göre bu hisse 3 haneli
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam tam kansız
Yanında bu spekülasyon yapan memurlarda var bunları SPK BIST Cimer ne gerekiyorsa şikayet etmek lazım adam millete göstere göstere yapıyor
Bir ay şöyle eski eczacı ailesine yakışır bir hareket yapın ya yatırımcı bezdi bedduadan başka bir şey konuşulmuyor ciddi manada kendinize yakışanı yapın zararınız olmaz.YTD
Kaldıkları yerden ali cengiz oyunlarına devam!Çok sırıtıyor artık.
Zübükler
Destek leri yıkarak gidiyor
Sanki teknik indikatörü kullanıyor
Adam namussuz çıkarken niye teknik indikatörü kullanmıyor şerefiye yoksunu