Sn. ric hrc fiyatları mayıs-2022 den günümüze %51 düşmüş , aynı dönemde ereğli %27 düşmüş usd bazlı , bire bir fiyatlama olmamış . Acaba ereğli daha da aşağılara mı gidecek yoksa ey hrc ne halin varsa gör ben artık düşemem mi diyecek.
Printable View
Sn. ric hrc fiyatları mayıs-2022 den günümüze %51 düşmüş , aynı dönemde ereğli %27 düşmüş usd bazlı , bire bir fiyatlama olmamış . Acaba ereğli daha da aşağılara mı gidecek yoksa ey hrc ne halin varsa gör ben artık düşemem mi diyecek.
Şahsi düşüncem arada ki farkın enflasyon kaynaklı oluştuğu, yani enflasyon olmasa idi Ereğli ve İsdemir çoktan şu an ki fiyatlarının %24 altında işlem görürdü. İlaveten enflasyonun halen tüm canlılığıyla ortada olduğunu unutmayalım. Özetle piyasa geneline dair olası gevşemelerde belki kısa soluklu geri çekilmeler yaşayabilirler ancak kalıcı düşüşler beklemiyorum ben.
Elbette fırınlardan kapanan olur ve satışlar düşer şirket karlılığı yerlere serilirse durum değişebilir.
Her halükarda takip etmemiz gerekiyor, temettü yatırımcısı olsak da olmasak tda bu böyle. Zaten enflasyon belimizi büküyor birde temettü verimi düşer ya da kuşa dönerse durum mevcuttan daha da çirkinleşebilir.
Ereğli şu kadar artacak diyenlerle iddaya giriyorum! Olmazsa onlar bana ödeyecek olursa ben onlara! Olursa zaten hisseler var kazanacağım, olmazsa da onlardan parayı alıp yine kazanacağım!
E bizim de bir şekilde yolumuzu bulmamız lazım değil mi? Short açtım say 😂 elimiz armut toplamıyor…
2023 için yeniden değerleme %122,9 olarak belirlendi
Ben de sasa’ dan ufak ufak fonlara geçiş yapıyorum. Ereğli bildiğimiz gibi. Dün az yükseldi. Bugün verdi. Mart’ a kadar böyle gider.
Yatırımcılara sabırlar dilerim.