http://share.matriksdata.com/Images/...1653442762.png
Printable View
evt su an icin HALKBANK Algisi cok kotu. Gecen yil Agustos ayindan beri dusuyor. 12 aydan fazladir dusus bandinda. 15 lerden 5.7 lere geldi. Daha nereye duser kimsenin bir ongorosu yok. 0.01 lira DIP fiyati.
Amerika ila Aramiz cok kotu. --OFAC cezasi cok yuksek gelebilir. Yalniz piyasa fiyati 1 milyar dolar etmeyen bi banka icin ne kadarlik bi ceza kesecek.
sizce bu islerin sonu ne olur ? Zarar kol gibi. Tamam takmiyorum uzun vadede buradayim da desen goruntu ortada arkadaslar....
@erick
Hocam, biz senden fazla bilmiyoruz ki de bize soruyorsun. 1 milyar dolara banka. Grafigi ortada.
40 milyon turist beklentisi var...Kişi başı 1.000 dolar harcasalar (bu kurda 6 bin gayme yapar, miss gibi tatil yaparlar bu parayla) cari açığa epey bir faydası olacak bu gidişatın...HALKB ceza meza işleri atlatılırsa buradan güzel bir hikaye çıkar piyasalar açısından...Yerel seçimlere kadar 120 binler yeniden denenebilir anlamında...Alıntı:
Alman hükümetinin turizmden sorumlu yetkilisi Thomas Bareiss, turizmin iki ülke arasında köprü kurduğunu belirterek, "Türkiye'de tatil yapmamak için neden yok" dedi.
Sadece 1 gün altında kaldık ve teknik analiz kuralları gereği dünkü harekete tuzak diyorum...Kısacası geleceğe ilişkin beklentilerim olumlu abi...Sarışın manyak hindi yemeyeceğim dediğine göre artık bizle uğraşmayacak...Biz de parayı vuracağız...Hadi inşallah...Bayrama rüyalarla girmiş olduk böylece gençler...Umarım kurbanda, tam da tatilin en güzel yerinde bizi kurban etmez bu kafadan çatlaklar...Alıntı:
Geçenki "88.000 civarının altını görmeyiz" sallamamı ve çuvallamamı hatırlatırım abi...
Hindi yemeyecegim demedi. Hindiyi azaltiyorum dedi. Bizi yine tirtiklayacak bir yerlerden.
http://share.matriksdata.com/Images/...1810151953.png
Göreceksiniz demiş...Ee görelim a.q….Hadi buyur...
Sanki başka işin gücün yok, varsa yoksa Türkiye...Taktı...:seyt:
Vallahi acayip birsey. Butun sucu adamin ustune yiktilar nasil becerdilerse. Biz mazlum olduk. Bir de burdan global kriz cikarsa, oh oh..