topik kurucuları yok
işgal kaçınılmaz olabilir kaptan
bendede pozizyon yok
gelde iki geyik yapalım
Printable View
topik kurucuları yok
işgal kaçınılmaz olabilir kaptan
bendede pozizyon yok
gelde iki geyik yapalım
Kapattık pozisyonu yine başabaşa...
Hergün deneme devam narin hocam, gün içi yüksek olabilecek yerlerden...
Marj arttı, adam bir yöne 2% yapsa makasıyla 5.000 puan alabilir senden...
Yani batan çok olacak...
Biraz da spottakine hedge amaçlı ama oda yağmurlu havadaki susuz misali ekside bugün ...
Bakalım nereye varacak bu işin sonu...
sayın zinedrimed,
mantıklı pozizyon taşıyorsunuz
taktirle izliyorum...
spottaki mala endeks tepedeyken şort açmak
bunlardan biri
yurt dışı ralli yaparken,bizde onlara uyuyoruz
ilk balon kimin elinde patlıyacak merakla bekliyorum
bol şans ,bol kazanç..
İyi günler herkese...
Mert Hocam boş bırakma lütfen en azından muhabbete gel...
Teşekkürler sayın narin...
Ben kendimi hiç takdir etmiyorum maalesef...
Düşünce ve eylem arasında fark var...
Kısmet deyip geçiyoruz...
Herkesin gönlünce olsun...
Eminim burada yazan arkadaşlardan birçoğu borsaya geçen sene başı başlamış olmayı isterdi...
İlk başlayanlar abuk subuk kağıtlara dalıp para katlamayı kovalar malum...
Ben misal Galip’in Mepet’te taban yemişimdir...
Pahalı dersti ama hakkını vermişti tabanı bozup bozup mal aldırıp günlerce boncuk boncuk terletmişti...
Esemspor hissesi almıştım misal bir tavan alıp sevinçten takla atarken ertesi günler çok pahalı derslerden birini de o vermişti...
Geçen sene girmiş olsam yine şu anda da ismini bilmediğim 3 sessiz 2 sesli harf seçip parayı 3-5 e katlamıştık muhtemelen...
Şimdi bakıyorum bu geçen sene parayı katlayan arkadaşlar da ne teknik ne temel var ama özgüven tavan...
Aralıksız ismini bilmediğim hisse önerileri geliyor, abi al 2 aya 3’e katlar modelinde...
Bugüne kadar nispeten temeli dolu olan sadece bir tanesini denemelik aldım...
Kendi adıma önümüzdeki 3 yıllık planımı belirledim , tabi ki ülkede 3 gün ötesi zor ama ben normal şartlar altındaki plandan bahsediyorum...
Çünkü en kötü plan bile plansızlıktan daha iyidir bunu öğretti zaman bana, yoksa şuursuzca savrulup duruyoruz...
Zaman hızlı geçiyor, geriye dönüp bakınca 3 yıl önce aklıma gelip yapmadıklarımı yapsaydım şimdi bambaşka olabilirdi...
3 yıl sonra aynısını dememe adına, şimdi planlarıma başladım...
Viop hedge ve volatiliteden en iyi şekilde yararlanma amaçlı portföyün 25% si olarak duruyor ve spotta temettü verimi yüksek olan parlak sektör ile devam...