Printable View
Alıntı: Originally Posted by admustafa İng mesaj atmış hoşgeldini yeniden başlatalım diye :) Ustad bankaci olarak nkolay hakkindaki yorumunuz nedir?
Alıntı: Originally Posted by myfinans VK6 24,73 VK11 22.02 Az sonra OKT...:) Bugun VK11 den çıkıp FİL'e geçecektim, geç uyandım treni kaçırdım. :) Yarın FİL'lerime dönüyorum :)) SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad bankaci olarak nkolay hakkindaki yorumunuz nedir? Üstad benim hesabım yok ilgili bankada o yüzden çalışan arkadaşların yorumu daha değerli olur :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Üstad benim hesabım yok ilgili bankada o yüzden çalışan arkadaşların yorumu daha değerli olur :) Ustadim Yarin hangi ppfye gireyim Bosta 500k olacak
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim Yarin hangi ppfye gireyim Bosta 500k olacak En seri hangisini alıp satabiliyorsanız onu alın.
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim Yarin hangi ppfye gireyim Bosta 500k olacak Hocam Garanti den alabileceğiniz PPF ya GTL yada FIL olacak. Başka seçeneğiniz varsa söyleyin :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim Yarin hangi ppfye gireyim Bosta 500k olacak ING hesabınız var IGL alsanıza Bu gün 28,98 getirmiş.
Alıntı: Originally Posted by myfinans ING hesabınız var IGL alsanıza Bu gün 28,98 getirmiş. Ustad ingbankta fon al diyorum Mkk acilacak onayliyormusunuz diyor He diyorum Size donus yapilacaktir diyor Yarin mh yi arayayim bari