5.33'ü referans almak büyük hata olur.
5.28'e de değmişti o ara.
3-4 günlük ani bir hareketti sonra hemen topladı.
Hareket 5.70xx'lerden gelmişti.
5.70'den 5.83'e geldi.
artış %2 bile değil 2 ayda şuan oralardan girmiş birisi için.
Printable View
Hazine emeklilik primlerini odemek icin 1.5 milyar dolarinda dolar satti. Cunku hala elinde bir miktar dolar bulunmakta. Olay zaten boyle basladi. Her sey planlanmisti.
Kur bir miktar geri cekildikten sonra 2.asamaya gecildi ve Serkan Golge birakildi. Sonrasinda Trump tesekkur etti, telefonda gorusuldu ve bu da iyimserlik yaratti Hulusi Akar in aciklamalari uzerine
Bu bize ekstra alan acti, tipki Cemal Kasikci cinayeti gibi.
ABD 1. ceyrek buyumesi cok iyi geldi. Faiz indirimi icin daha erken. 2020 de olma ihtimali ise yuksek. Zaten 2020 de ABD baskanlik secimleri var.
Her ne kadar Trump bizi kolluyor ve seviyor olsada biz s400 leri aldigimiz andan itibaren yasa geregi ABD CAATSA yaptirimlarini uygulamak zorunda ve sanirim Trump ta icinde bulunan 10 yaptirimdan 6 tanesini kabul etmek zorunda. Diger bir yandan Trump tuccar bir adam, onun suyuna gidersen ne Great Amerika kalir ne de Greater China
Ben neden 5.3288'i referans olarakaldım şundan dolayı. Bir önceki referans noktasını her zaman tekrar bir sene önceye götürürüm ve oradan da bir fikir edinirim.
O 5.3288 dediğimiz nokta var ya o noktadan önce 1 sene geriye gidildiğinde 3.97 kur değerine ulaşılıyor. Yani 1 senede %35 artıp 5.3288 olmuş. O nedenle orayı bir referans olarak alabileceğimi düşündüm.
https://www.youtube.com/watch?v=wr-n...ature=youtu.be
2'ye hatta 1'e düşecek. :drunk:
Ne şuursuz insanlar türemiş, 1 hafta önce de kur fırlayacak diye video paylaşmış.
Çok popüler oldu bu uçacak kaçacak diye video çekenler de dibe vuracak diye video çekenler de...
Bu fuze israri da su yuzden bence
Bizim gariban vatandas dio ki ulkemizi güvenliği onemli o yuzden s400 alinmali
Garibim kendini koruyacak saniyor :kahkah:
Olur da gelirse bunların yerlesecegi yer ic anadolu olur
Malum yerin savunması icin
Ortadogu islam ulkelerinin abd ile yasadigi sorunları gordukten sonra abd füzelerine güvenmiyor hakli olarak o yuzden israrla istiyorlar bunu
O ulkeleri ve sonlarini dusundukce
Yani tunelin ucu bombok bi yere cikiyor