Gerçekten ya birbirinize laf yetiştireceğinize biri sevabına bi pasta paylaşsın. Bakalım kim almış kim satmış Lütfen ama
Printable View
Gerçekten ya birbirinize laf yetiştireceğinize biri sevabına bi pasta paylaşsın. Bakalım kim almış kim satmış Lütfen ama
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri almaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
NUGYO cuları da bekliyoruz.
Değerli arkadaşlar , tekniği temeli , hiçmi araştırmıyoruz diye düşünüyorum.burada hepimiz birşeyler kazanma peşindeyiz.insanlara temenide bulunmak güzeldir.temenniyi kullanmak ta egolarımızın tatmini için bence en kötü şeydir.sadece nacizane fikrimi söylemek istiyorum.kağıt teknikte günlükte sarkıtmasını yapıyor.haftalıkta daha macd yeni kesiyor.aylıkta ise bolingerin altında. yani günlüklerde 5. 14 le yaptı yapacağını .buradan silkeme yapıp.haftalık ve aylık tekniği uygulayacak.bana göre en geç 21 gün içinde 5.50 leti test aderiz.gerçi bu cumaya çok ümidim var, ama bekleyip görelim.5.50 yi hacimli geçtipinde ilk test edeceği yer 6.20, 6.30, 6.40 noktalarıdır.bence buralardan büyük sarkma yani tekrar 4.20 leere gelir. Bu benim küçük nacizane düşüncemdir.saygılar sunaraktan bol kazançlar diliyorum tüm küçük yatırımcı kardeşlerime.kesinlikle ytd .
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
salı günü metro alımlarının 600 bin lotu yatırım ortaklıklarına gitmiş!!
dün gün sonu
Ek 12861
Keçiyi yardan uçuran bir tutam ottur.
Elimdeki yeter.
gitmesini kim istemez ?
önemli olan akıllı sohbet.