Yeni 3 çocuk mu eskiler de geçerli mi acaba?
Printable View
özgür maltepe mitinginde polislere anayasamýzda yazýlý olan gösteri ve yürüyüþ kanunu okuyup anlatmalý öðretmeli ona göre göstericilere davranmasýný söylemeli düþmana saldýrýr gibi hareket etmesinler içlerinde parti militanlarýnýn olduðunu biliyoruz. ayný þekilde hakim ve savcýlara düþünce ve ifade özgürlüðünü okuyup öðretmeli valý ve kaymakamlara gösteri yürüyüþ izni okunup anlatýlýp öðretilmeli bu kiþilere devletin memurlarý devletin kanunlarýna uyma mecburiyetleri vardýr maaþýný bu milletten alýyor enaz iki kere uymak zorudadýrlar Göktürklerin televizyon kanallarýna ceza yaðdýrýp adamlarýn paralarýný gaspeden rtük denilen hainlerin ceza kurumunun önüne her ceza kestiðinde gidip protesto etmeli onlar ancak güçten anlarlar Türkiyede muhalefet devamlý eylemle muhalefet yapmalý . yarýnki mitinge damarlarýnda asil kan olan bütün Göktürkler damarlarýnda asil kan olan kürtçe konuþan bütün kardeþlerimiz katýlmalý bu bir milli meseledir demokrasimizin can güvenliði yokedilmiþtir özgürlüðümüz can ve mal güvenliðimiz yok olmuþtur üniversite gençlerimize sahip çýkmalýyýz. dünkü yazýmýz silinmiþ nedenini bilmiyoruz
Bir bilene sorayim.
Ayhan baskanim, Ons altinda teknik analize baktigimda 3.100 seviyesinde ciddi bir direnc noktasi oldugunu goruyorum. Bu seviyeyi kirarsa neler olur? Sonraki direnc noktasi olan 6.900 a kadar onu acik sanki.
2 Nisan da Domalt Trump gumruk tarifelerini aciklayacakmis. Vaz gectim erteledim falan derse Ons, 3.100 den geri depebilir gibi duruyor.
Ne dersiniz.
Pardon yine yanlis baslik oldu. Bir turlu denk getiremiyorum.
https://resmim.net/cdn/2025/03/29/NrOe9n.jpg
Ýleride çok lazým olacak bir beyit...