2’70 gördü kazanan oldumu
Printable View
Valla bu topiği nerdeyse açıldığından beri takip ederim arada birkaç kelam da yazarım ancak şunu söyleyebilirim.. Sacro resmen ustalık dönemini yaşıyorsun.. Helal olsun. Dediğin gibi herkes kalbinin ekmeğini yiyor, insanlarla bu kadar şeffaf bir şekilde paylaşıp nokta atışı yapmana diyecek söz yok. Teknik bilgine şapka çıkartıyorum.
Sacrosanct bu alemde teksin yol gostericiligin sayesinde karelden kazandık ve inşaallah kazanmaya da devam edeceğiz. Hakkını helal et. Tesekkur ederiz. Allah her daim yardimcin olsun.
Klmsn a yorum yapabilecek bir arkadasim var mi acaba
Sacro usta bu rallilerin başlangıcında püf nokta olarak neye bakmalıyız. Kısaca cevaplarsanız sevinirim.Örnek hacim..mı? Yada bolingerr kırması gibi..
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenin de balıklama dalmayın.9 dan takviye iyi cesaret valla..Yanıldığı az olsa da o da hata yapıyor..Ekgyo hakkında çok net konuşup sıkı bir ralli yapacağını söylemişti 3.10 civarıyken..O zaman almıştım..Sonra 2.30 ları gördü..Tabii ben stopladım zamanında o ayrı..Şimdi 9 dan alırsinız yarın 7 ye düşer adamı suçlamayın stop koyun..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.