Yolun başında olmasaydı bu fiyata alamazdık, geleceği parlak dediğiniz gibi:ok:
Printable View
Arkadaşlar papilon savunmanın %11 ine ortak olan kafein şirketinin sahibi acaba sizden daha mı az araştırmıştır sanıyorsunuz.71.465.625 TL parayı çöpe attığını mı sanıyorsunuz. eğer batak yatırım kararları alsa idi bugün borsada bir şirketi olurmu idi. bence çok basit düşünüyorsunuz.
Puzzlenin tek parçası olmayın tamamına geniş pencereden bakın. Şirket hakkında tereddüdü olan varsa o zaman beklemesinin ne mantığı var. satabilir. bendede alttan var ve sessizce sakince taşıyorum.
Al sat kararları herkesin kendisine aittir. Hayırlı geceler.
Algyo piyasa değeri 1.127 ml TL
yıllık karı 220 ml TL
Papilon piyasa değeri 762 ml TL
Yıllık kâr 9.5 ml TL
Hisse yükselir duşermi bilmem ama alacak şirket mii bulamamış ? Keşke isctr alsaydı algyo akbnk Tüpraş hisse senedi alsaydı bundan daha iyiydi
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Papil in dünkü fiyatına göre hisse senetlerini ederinden 12,3 milyon lira daha ucuza hem de vadeli almış.
Öte yandan papil in bugünkü satışlarına, karlılığına odaklanmayın. Güler yatırım holding de Rtalb nin yüzde 11 ini satın aldığında rtalb 2 liraydı. Şimdi güler kaç kira rtalb kaç lira? O zaman da gidip koç holding niye almadı tofaş niye almadı denilebilirdi. Anlaşılan benim beklentim papil ihale usulu çalışan bir şirket ve bu sene tabiri caiZse neredeyse h iş yapmadı. Bu hep böyle devam etmez. Önümüzdeki günlerde devletten büyük çaplı bir ihale alırsa gerçek karlılığı ve değeri işte o zaman ortaya çıkar. Zaten borsa fiyatı da 9 milyon karı fiyatlamıyor. Geleceğini fiytlıyor. Yoksa halka açıldığı 5 liralrda sürünürdü.
Şimdi bir kez daha tekrarlamam gerekirse hiçbir bilgim veya hiçbir tüyo alacak tanıdığım vs yoktur. Yazdıklarım tamamen 30 senelik bir küçük yatırımcı hissiyatıdır. Kimseye al veya sat deme lüksümüz de yoktur. Ama dediğim gibi papil in olası bir ihale haberi hem papil i hem de dolaylı yoldan kfein i oldukça hrketli günlere götürebilir.
Saygılarımla
Not : yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir.ky muhabbetidir.
Bitometrik tanıma alnında bilinen nir şirket . Şubat ayında interpol tarafından davet gönderilen şirketlerden. Geleceği parlak . Bu nedenle bugünkü cılız cirosu ve düşük karlılığına odaklanmaktansa geleceğe bakmak lazım. Kfein de bu felsefe ile yatırım yapmıştır bence.
Not: yzolanlar alım satım tavsiyesi değildir
Kafein in sahibi olan verusa holdingin de sahibi investco holding papillon a yüklü miktarda hisse devri yapmış. Yani berusa holding ve patronlarının papillona olan ilgisi eski değilmiş. Şimdi papillon da patronun halka arz sonrası borsada hisse satış yasağı aralık 2020 de sona ermekte. Şirketin innovatif sürüyle projesi mevcut. Sınır geçiş güvenliğinden tutun öğrencilerin uzaktan eğitimlerinde eğitime konsantre olmalarını kontol eden, banka güvenlik ve yüz tanıma işlerine kadar. Tüm bunları bir arada değrrlendirmek lazım. Sanki papillon da hakim ortaklık verusa ve onunla ilgili şirketlere geçiyor gibi ama bu hisse paylarını derkeyip toparlamadım. Bu nedenle kesin birşey diyemiyorum. Hafta sonu detaylı incelemeyi planlıyorum papillon ve ortaklarnı
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik ky muhabbwtidir.
Tavana kitlemedi acaba malı toplamaya mı çalışıyor seans sonuna doğru mu kitleyecek,yoksa geçen haberdeki gibi günü %6-7 ile kapatıp ertesi gün salmaya mı başlayacak.Var mı alış satış gören nedir durumu
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
17,81 18,30 gap kaldı bakalım ne olacak, geçmişte gap bırakarak gitmişliğide var ama...