2,55 üstü kapanış güzel oldu , yarın sert bir harekete gebe bu hisse...
Printable View
2,55 üstü kapanış güzel oldu , yarın sert bir harekete gebe bu hisse...
Topikte ,Fazla isyan eden ,satıp kurtulacam diyen, sayan söven olmadığına göre daha çok bekletecek anlaşılan.
benim göstergemde bu malesef
[emoji16][emoji16][emoji16]
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sövsen ne olur.BOA duyarmı. Tahtanın ırzına geçiyor. Bu gün ilk 5 satıcıda 3.2 milyon lotun 2.6 milyon lotu BOA .Toplamda 7 ...8 ..milyon lot la istediğini yapıyor sövsem ne olur....
Saymak ,sövmek derken . genelde bu gibi hisselerde milleti usandırırlar, dinden imandan çıkarırlar millet bıkar usanır satar. sonra tahta uçar.
son 1~1.5 yılda yaşadıklarım git geller ve usanma hikayeler.
burce 3.7x ler de
sasa 10~15 Tl lerde
kordsa 12~15 Tl lerde
kaplanın 3.8 lerde
ondan öncesi de var
dokta 10 tl lerde
gubref 5 tl lerde
alarko 8 tl den 2.4 Tl lere kadar düşüşleri
hepsinin topiklerinde temelciler teknikçiler gidecek dedi tüm tahtalar giderken gitmedi . düşüşlerde düştü. tepki bile vermedi. yukarıda yazdığım gibi küfür günah , isyan ,dalga sonra ne oldular hepsi kat kat gitti yada şu anda gidiyor.
En son SASA larımıda 25~29 Tl aralığında gitsede düşer diye sattım. 2 yılda yüzlerce al sat ile 50bin ben kazandım Hanım 6.8 den aldığı 1000 lotlan bu gün nerdeyse 1.5 yılda hiç bir şey yapmadan 44bin kazandı.
sonuç kağıda şirkete güveniyorsan ve bir büyüme hikayesi varsa fiyata bakmayı bırakıp biriktireceksin. ve bu sitede isyanlar artıp millet satıp gitmeye başladığında bilki beklenen hareket çok yaklaşmış.
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Telegram gruplarına girinde sövüp sayma okuyun.
Gerçi sövüp sayıncada gurupdan atıyorlar
uçacak kaçacak demek serbest sövmek yasak telegram guruplarında
artık tivitır ve telegram çıktı.
Buralara uğrayan kalmadı.
Heleki yeniler buraları bilmezler bile..
tam kanal dibinde haftalık kapattı , buradan yukarı güçlü bir tepki olursa çok güzel kazandırabilir.
Bugün kanal dip bölgesinden beklediğimiz gibi tepkiyle kalkıp 2.58-2.60 küçük direnç bölgesini yoklayıp , bistin düşüşünün etkisine rağmen güzel bir şekilde direncin az altında kapattı.
Hacimli tepki yarın da devam ederse direnç kırıp karlı kapanış yapması muhtemel.
LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi