kıvırmaca olmasın lütfen,cezamız neyse veririz,bir kaç ğünde takılırız icab ederse,,kalıcak yer,yiyecek aş vericek ahbablar vardır evelallah,maksat yola tek çıkmaylım,hem yol bitmez,hemde zul olur,,
Printable View
kıvırmaca olmasın lütfen,cezamız neyse veririz,bir kaç ğünde takılırız icab ederse,,kalıcak yer,yiyecek aş vericek ahbablar vardır evelallah,maksat yola tek çıkmaylım,hem yol bitmez,hemde zul olur,,
Satma hakkı ne zaman bitiyor
Ortaklıktan cıkarma ile ilgili madde yok. Kurtuluşun dediği gibi ne oyunlar hazırlamışlardır şimdi...mahkeme ne olacak bakalım
Bugün şirketin sayfasına baktım. Bilanço ilanı yok. Açılan mahkeme yok, ben mi göremedim , yoksa kaldırmışlar mı? Daha önce görmüştüm sanki. Bilanço yerine uyduruk birşey var. SPK ya göre 21 , yasal kayıtlara göre 31 zarar yazıyor. Yedek akçeler boş , bu bilanço değil sanki taslak çalışma gibi olmuş
***Yatırım tavsiyesi değildir . ** zaten olamazda , yatırım yapmak isteyen hisseyi nereden bulup alacak
Merhaba
Genel Kurul bende katılmak isterim bir faydası olacaksa Ankara dan
Burada yazdıklarımızı genel kurulda söyleyeceğiz ve tutanağa yazdıracağız
TUTANAK, genel kurulda sorulan soruları, verilen cevapları,
alınan kararları, her karar için kullanılan olumlu ve olumsuz oyların sayılarını içerir