muca it in duzeni dumeni bitmez
ulusoyun teklifininin altinda girmistir
Printable View
muca it in duzeni dumeni bitmez
ulusoyun teklifininin altinda girmistir
Ruchanlari satmamis ve bedelliye katilim için para yatırmayanlarin rüçhanlari hisseyemi dönüşecek
-TAVANINIZ HAYIRLI OLSUN DEVAMI GELİR İNŞALLAH...
-lakin,
-ekmek ve yiyecek ÇOK ÇOK önemli(hayat-memat meselesi yani)
-meselan, diyelim ki; tonlarca altının var ama ekmeğin yok nasıl hayatta galacan
-öyle mi?!!
-piyasa da öle diyi
-baksana, ulusoy talip olmuş tavan, ahanda bu da tavan
-talip olan tavan yapıyorsa, demek ki bi de sahip olsa 10 tavan yapar, HERHALDE?!!
-hele ki, mücünün eline geçerse, yaşadık( elimde ki 1 lotu 1,50 den sataram)
-mücü bunu ele geçirirse, seneye halka arz ile en az 500 milyona okutur, bir sene sonra da %100 BEDELLİ ile
-ahanda odlumu 1 e 4 kazanç?
-köpek ölüsü, rüçhan tahtasında o kadar lot topladılar, son gün niye taban yaptırdınız,
-twiter da adam yazmış ucuz diye 500 bin lot aldım elimde kaldı almak isteyene 2 kuruşa satacam
-rüçhanları elinde kalanlara bedelini ödeyip hisseye çevirmeye TEŞFİK etmek lazım, tabi
- mücü, bu gazla bu hisseyi 1.50-2.00 çek yemin ediyorum sana 1 lotumu satmayacam ve 1 lot daha alacam
-şu mübarek gece de duam şu ki, hisse fiyatını 1.50 üzerine atmazsan, ALLAH u TEALA seni ……. Etsin.
https://www.borsagundem.com/haber/ih...amlesi/1548058
yatırım.tavsiyesi.değildir.
rüçhan ların ilgili parasını yatırarak hisseye dönmesi ... yani bedelliye katılmanız gerekir ... katılmazsanız rüçhanlarınız iptal olur benim 40.000 lotum vardı 35910 tl yatırarak katılımımı dün gerçekleştirdim Allah ın izni ile inşallah hepimize hayırlı olur ( ben burada ki arkadaşlardan tavsiye aldım bankam da da öyle görünüyor değişik bir durum var ise arkadaşlar size yardımcı olsun forum da )
Bankayı veya aracı kurumunuzu arayıp istediğiniz zaman(tabi mesai saatlerinde) hisseye geçebilirsiniz. Tabii belli bir miktar (rüchan adedinize göre) hesabınızda para olması gerekir. Eğer işlem yapmazsanız tüm rüchanların çöp olma ihtimali var. Eğer hesabınızda para varsa bir ihtimal otomatik işlem olur, yoksa ve bir işlem yapmazsanız rüchan diye birşey kalmaz.