Altın Kazık ödülünü vermişlerdir herhalde hakan efendiye.
Printable View
Altın Kazık ödülünü vermişlerdir herhalde hakan efendiye.
Kendi kaybıma üzülmüyorum da 49.70'den 12.milyon mal alan kurumsal yabancıya üzülüyorum, nasıl bir öngörüsüz bir kurumsal yatırımcıymış da bu şirkete bu kadar para koydu ve de bu kadar zarar yazdı, yesinler böyle kurumsal yabancıyı.:)
Zaman geçtikçe anlıyoruz bazı şeyleri ama pahalıya mal oluyor, kiminle uzun yola çıkacağını, kimin bizi yarı yolda bırakacağını ve kimin yatırımcılarını koruyacağını iyi hesaplamak lazımmış.
Hissede bir tek ben ve sn. Katti kaldık galiba, kendi kendimize yorum yapar hale geldik, Müzikal hissedeysen son bir değerlendirme yapman mümkün mü acaba, bizim göremediğimiz olumsuz bir durum var mı.
Endeks %2.5 artıyken eksi kapatan, endeks %0.50 eksiyken 5 katı düşen %2.5 eksi kapatan zihniyeti kınıyorum, sebep olan yiyecek lokma bulamasın, her gün aynı.
Bayağı kizdirmislar seni bu hissede sayın bawer inşallah hedeflerinize ulaşırsınız, ben de azıcık alım yaptım bakalım ne olacak ,bol kazançlar.
Çok baskı var hissede, ayarlarımızı fena bozdular, şirket faaliyetlerleriyle vizyonuyla ilgili konuşacağımıza tahtadaki entrikalar ve patronu konuşmaya başladık maalesef.
Umarım ayağınız uğurlu gelir, hayrını görün, hissede fazla kimse kalmadı zaten 45 üstü kapatırsa fena olmaz, istese 1 haftada 60 yapar, Jants 1 haftada 22'den 30'a çıktı mesela.
Kocaerden patron satışı yaptığı günün ertesinde çıkış yapmistim.Hisseyi alırken hiç satmamak üzere düzenli alim için uzun vade taşıma dusuncesiyle girmiştim ama patron bu düşüncemi değiştirmişti.
O zamandan bu zamana yatirimcisini epey bezdirdiler.Bir nevi 17 lerden baslatip 70 lere kadar gerceklesen hızlı yukselisinin sindirmesini patron satisiyla birlikte başlatmışlar oldular.
Agustos ayında teknik olarak dip oluşumunu tamamlamis olabileceğini düşünüyorum.Eylul ayıyla birlikte bilancosu da pozitif olarak desteklerse güzel bir ivmelenme başlatabileceğini düşünüyorum.Tabiki buna her zaman olduğu gibi piyasa karar verecektir.Bizimkisi sadece bir tahmin ve analiz..
Hisse anlık fiyatı 44.02
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Teknik olarak aylıktaki konsolide görünümleri..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...575c2ff798.jpg
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Emeğinize sağlık sayın Eagle24, teknik olarak olgunlaşmışsa hisseye bir talep gelebilir, tahtacı elini çabuk tutmalı. Şahsen Eylül ayı için genel olarak olumlu düşünüyorum ama Kcaer'in sağı solu beli olmuyor, herkes giderken yine nal da toplayabilir.