Kaldı 5 seans finansalların açıklanmasına.vade sonu 1 gün öncesiymiş. Ytd
Printable View
Kaldı 5 seans finansalların açıklanmasına.vade sonu 1 gün öncesiymiş. Ytd
Az az alıma devam
https://youtu.be/lYNMQBKDhwg?si=TeXC5j1XMBCJGclv
Kaç kadeh kırıldı. Müslüm Baba dan.
Uzun zamandır klip atmamistim. Ytd
Elime para geçtikçe 500-1000 atıyorum ciddi de bir tutar olmuş..merak ediyorum ne zaman yükselir..kağıtta bilmediğimiz olumsuz bir durum hakkında bilgisi olan var mı ?
Hissede baska birsey var . Genel kurulda geri alimla 45 liradan kimleri kurtardilar 3 gunde hesabini sorun .
Abd de trump nas politikası uygulayacm diyor faizi indir diyor. Peki faiz inerse bu sisenin dolar cinsinden yatirimlari kac kat olur. Bunu dusunen alan yok . Kac milyar dolarlik yatirimi var abd de . Nas olursa ×5 mi ×10 mu olur dolar bazinda .
%20 25 brut kar la calisan 200 milyar ciro yapan sirket abd de ki nas dan sonra nasil bir ciro ile gelecek .
Bunları goren yokmu , yok. Cunku adnan balide bos cikti. Gecmis vukuatlarinin aynisini tekrar ediyor
O faiz indirimi zorla gelirse gorecegiz kafadan yatirimlari kac kat cikacak. Yanlis sularda yuzuyorlar .
Rusya ile abd ile.politik sıkıntı olmazsa hisse iyi olack .
Borsa yorum isidir arkadaslar . Biz nası yasdık ulkece sıra abd de . Hadi bakalım . Bence abd nas uyugularsa hersey cakilir bizim borsa dahi . Ama abd de ciddi yatirimi olan gitmesi lazım .
Bunlar adam.olsa grafik bu durumda 2001 2008 2020 kanalina gelmisken sadece bu kriz zamanda degdigi yere gelmisken
2025 de abd yatirimlarimizin % sukdr karsiligini almaya baslayacagz diye haber gonderirr.
3 gunde rekor geri alimla kurtardiklari kimse 0.97 centten geri alim yapar .
Hesabini sormazsanz es dost akraba hatrina bilmem kac milyon lot yukari cizer kasadn parayi cikarir birilerini kurtarr