Bir gün agresif düşür, ertesi gün yükselt. dip toplamda 2 günlük değişim 0. Ama aldığı sattığı yerden %5
Printable View
Ucuz hisseleri risk sevmeyenler alıyor, az bir kar ile satıyorlar. Bir kısa vadeli trade spekülatörü ucuz hisse almam dedi bana mantıklı geldi.
Tabi bu kısa vadeli trader için geçerli, yatırımcı isen 2-3 yıl ötesini düşünmek lazım, o zaman da heyecan olmuyor.
Ben saa dedim pertkim deye sen yok asels diye tutturdun.fakirliğin gözü kör olsun millet para katlarken sen seyretmen en büyük ceza oluyor şahit abi seni çok iyi anlıyorum, asdasss :he: zengün olmak için denüşük çareler üretmek ilazım. Bak benim Mahduma peşinsatan gibin kurulmuş oturuyor masada :kahkah:
Limon tezgahını bistte halka açarlar mı başvursak :he:
Adam altın yumurtalayan tavuğu yükseltir mi.
Sürekli SAHOL ISCTR ucuz kaldı aman BIST30'dan ayrılmayın diyorlar. Aynı hisseler alınıp satılıyor. Sürekli yeni şansını denemek isteyen oluyor. Bir iki gün yükseliyor o günleri yakalmadıkça trade işinden para kalmıyor, komisyoncu ve büyük oyuncu kazanıyor.
Adam kendi ağzı ile söyledi enflasyona göre, diğer yatrım araçlarının getirisine göre temettü ve fiyat artışı ile uzun vadeli yatırımcımızı memnun ediyoruz dedi. O hisselerden füze filan beklemek zor.