Printable View
Alıntı: Originally Posted by ozdess GPY Altın Fonu % 849 😄 Ons top yapti Altin fonu kacti Ben gpy2 yapacagim yuzde elli de fil
Alıntı: Originally Posted by HRS Anl nolmuş yazan yok Anl 24,51
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Anl 24,51 Akbanktan alabiliyormuyuz?
Alıntı: Originally Posted by myfinans Akbanktan alabiliyormuyuz? Baska yerden aliniyormu sorusu daha mantikli olur sanki ustad...hepiniz nasiplenelim cevaptan 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by myfinans Akbanktan alabiliyormuyuz? Bu sorunun ironi olsa bile sorulmasını artık kızıyorum sormayın... :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Baska yerden aliniyormu sorusu daha mantikli olur sanki ustad...hepiniz nasiplenelim cevaptan Alıntı: Originally Posted by NewsTR Bu sorunun ironi olsa bile sorulmasını artık kızıyorum sormayın... :) Arayanı soranı azaldı, arada hatrını sormak lazım, ne de olsa eski dost.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Arayanı soranı azaldı, arada hatrını sormak lazım, ne de olsa eski dost.:) Getiri düştü ondan soran yok, yine farkı açarsa gelirler sormaya :)
Alıntı: Originally Posted by myfinans ING hesabınız var IGL alsanıza Bu gün 28,98 getirmiş. 28.98 bu gece mi verecek HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi