Trgyo da sngyo da da okullu mu var.
Printable View
E demek ki patron hisseleri daha güvenli en azından okullu ve benzeri speklere ekmek yedirmiyorlar bizimki gibi kağıtlarda , sonuç ne oldu ya okullu ve benzerleri ya da patronlar, sonuçta patron hissesi diye bir kağıtdan korkmak manasız hale geldi değil mi.
O hareketleri dışarıdan biri kurumsal olmayan bir şirkette yapamaz, adamın anahtarını alırlar elinden.. Sn. GP çok doğru tespit.. Hissenin yüzde 30-35 ini topla bakalım ne olacak? Bir habere bakar, bir bedelliye bakar o yüzde 35 i geri almak. Patronun elinde imtiyazlı hisse varya.. yüzde 99.5 hisseye kadar mal çakar kafasına operasyon çekmeye çalışan adamın.. Kurumsalda bedelli derdi yok, haberle operasyon yeme endişesi yok.. Yani bu işler başka işler.. pis işler.. bizlere düşen bu operasyonlar çekilirken altta kalmamak.. uyanık olmak.. YTD
Valla sn tahminci ben kağıda girerken maliyetim acaba bu kağıtdaki gruptan aşağımıdır ona bakarım,bu kağıda girerken de baktım baktım eski maliyetler çok yukarda girdim.Operasyon çeken grubun maliyeti paranın zaman ve alternatif yatırım amaçlarına kıyasla maliyeti düşünülürse çok yukarda olmalı.O nedenle bu kağıtda bu fiyatdan korkmam.E şirket de palavra bir şirket değil,borcu harcı yok bedellisi bitmiş,son zamanların yıldızı emlak sektöründe iş yapıyor,valla benim içim rahat.Başta baya dayak yedik ama ilersi için umutluyum.Borsa iddia işidir sn tahminci,risk her zaman var bir iddiaya girersiniz kazanmak da var kaybetmek de.Okullu titanik bizimki ufacık kayık sıkıntı olmaz sn tahminci:))))))))))
Bu bilançodan da umutluyum da asıl olay 6 aylık bilançoda patlayacak gibime geliyor.Bu bilançoda da kar ertelenmiş gelirlerde saklanır da 6 aylıkda olay değişir.Vaktimiz bol paçallarla maliyeti baya aşağı çektik sn tahminci her zaman dediğim gibi 1.11 altı ben sürekli alıcıyım,bu seviyelerde artık almama çok da gerek yok,beklerim.Kağıdın hepsini ben mi alayım az bişi de değerli dostlar destek atsın di mi.:)))))))))))
Bilanco gelsin sac dökülür kel görünür.Bakarsın kellikte cok yakısır.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.