-
O manada sormadım kimsin birden geldin buraya pek çoğunun bilmediği bir şeyi attın diye yazdım.
Polisan yapının açıklamasında tam olarak şu yazar:
Polisan yapı 2006 yılında Polisan holding ve iştirakleri bünyesindeki gayrimenkulleri proje olarak değerlendirmek amacıyla kurulmuştur.
Kuruluş amacini yerine getirmişse ve Polisan yapıya ait proje yapılacak bir arazisi kalmamışsa kuruluş gayesi bitmiş demektir bana göre. Bakalım bakalım gayrimenkul projesi oalrak değerlendirmek amaciyla Polisan yapıya ait boş arazi kaldi mi Pendik arazisi haricinde?
-
Ümmet twiterda ne dönüyor ya rabbim vallahi, aman Allahım gözlerime inanamıyorum. Hissenetin kalitesi başka ya, burada öyle 2 saat önce farklı yazan 2 saat sonra twetirdaki gibi yorumunu silemeyince kimse unutmaz hemen tu kaka edilir. İyi ki hissenetteyim iyi ki 2 saat sonra kimse hisse nette yorumunu silemiyor ve iyi ki tweter i onemsemiyorum hiç bir zaman.
-
Kar ın açıklanmasına tahmini 20 iş günü geri sayım başladı
-
Bugüne kadarki alim satimlar, takas kaydına aldırmalar. Deniz yatirim ve akyatirimda iptal edilen 40 milyon hariç diğer bilgiler aşağıda. Dikkatli incelerseniz ilginç bulabileceğiniz noktalar var. Yatirim tavsiyesi degildir. Takasi dağınık diyenler daha dikkatli incelesin. Bi zahmet işlemlerin yapıldığı rarihlerdeki takas hsreketlerine de bakivesinle... :)
https://i.hizliresim.com/oozb3m7.jpg
-
Tabloda 6090 yazan yer 6 milyon 90 bin anlamındadır. 6 bin lotu dikkate almam
-
Mesela 4 temmuz 2018de şark mensucat 6.27den (tek kademeden) 13.367 milyon lot satmis. Yani 83 milyon TL'lik işlem. Tutkiyede jactane Ahmet Mehmet Ali Veli Ayşe Fatma almıştır sizce?
-
Sen git kabaca 200 gün alim işlemini kapa bildir. Sonra 2-3 günde 25 milyonu kabaca 150 milyona sat. Vay be.
-
Polho senin bu fiyatlarında bir doaş vardı. 90 liraya dayandı. Sen ne ayaksın koçum? Türk borsası bu mudur? Neyin yalanı dolanı bu?