Aynı gün, farklı CEO:
Enka : + % 3.51
Tekfen : - % 1.66
Veeee Oskar pandorra ‘ ya gider
Printable View
Dünya en kötüyü fiyatlamadan piyasalara rahat yok.. 1994 ü yaşayanlar bilir dibin dibinin dibi gelebiliyor.. Tekrar yazalım kötü adam olalım.. Lütfen paraya üç beş ay bir senede ihtiyacı olanlar kenara çekilip çalı dibinden izleyin..Ben eğlenceli bir film izler gibi alım yaparak izliyorum ve daima yazdığım gibi 2026 ve sonrası için topluyorum.. Tl den kaçmanın bir kaç yolundan biri olarak görerek alıma devam..Sn Legolas ın yazdığı gibi 1 dolara paket alımda yaparım.. İyi pazarlar,saygılar.
FED kısmına katılmıyorum ortak.
Geçen yaz aylarında abd tahvil faizi 2' ye yükselince çok etkileneceğiz deniyordu. Şu an faiz 2,5 olmasına rağmen biz iyi durumdayız.
Belki klasik olacak ama yabancıların borsamızı terk etmesi iyi bile oldu. Sert etkilenmiyoruz yurtdışı rüzgarlardan. Hatta kuşlu sitede o kadar çok yurtdışına yatırım yapan ky görüyorum ki. Yabancılar bitti, yerliler bile abd' ye para çıkarıyor.
Dikkat ettiyseniz dolar ile bist paralel hareket etmeye başladı. Eskiden böyle değildi. Ülkede/ekonomide bir sorun olduğunda dolar yükselir, bist düşerdi. Son zamanlarda tam tersi oluyor. Hatta güzel bile oldu. Dolar bazlı çalışan ya da ihracatçı şirketlere ortak olunca, birikmiş TL tasarrufunu hedge bile etmiş oluyorsun. Hisse değerlenirse cabası...
Ali amca 1,3 milyon lot satmış ama hisse etkilenmedi çok şükür.....
https://i.hizliresim.com/lu87cqo.jpg