Kestanede çizeriz kademede çizeriz diyorlar sanırım.Hay ben.....
Printable View
Çiziciler kayboldu tahtada.
Acikcasi yanildik gapinde altına getirdi yamyamlar..
Bugun tuhaf bir hareketlilik var tahtada..
Satmak için bir sebep bulamıyorum nakdi olan için kademeli firsat verdiğini dusunuyorum..
Akşama grafiginin güncel görünümünü paylaşırım..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Bugun enkdeste düşmeyen hisse yok denecek kadar azdır.
Bunu baskı olarak kullanıyor yamyamlar ama nereye kadar?
Rekabet kurulumdan kötü bir haber gelecekse onuda içerden ögrendilerse onu bilemeyiz tabi ama herseyin bir ederi var.Sabirla beklemeye devam..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Sayın Abim ben anlamıyorum artık,40 lardan 49 lara giderken haber beklentisi ile gittide haber mi olmadı.Bunlar artık birbirlerinide mi tokatlar oldu neler oluyor yorumsuz.
Dolar bazlı ve TL Aylık grafiklerinin basit görünümleri..
Anlik 1.26$ seviyelerinde..1.25$ ın altında önemli destek 1.16$ civarlarında..
Hem dolar bazlı hem tl bazlı trend destek çizgilerine yakın gorunumdeler.Kotu senaryoda tl bazlı onemli destek 38/39 bölgesi (1.16$ desteğiyle de uyumlu)
Direnc yazmaya gerek yok buralardan en kötü 38/39 bölgesinden tepki gelirse teknik olarak yükselen trendine kaldığı yerden davam eder.Buralardan mal alırsam bir sonraki alım için 38/39 beklerim.
Kendi sitratejim bu şekilde.Sabırla nasibimizi bekliyoruz..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...dd25ee4b1f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0f74773292.jpg
Paylaşımınız için çok sağolun.
Tahtacı ekibi zamanı ve endeksi çok iyi kullanıyor her zamanki gibi.
Sn Sorpressa,
Arka planda biz neler oluyor tam olarak bilemeyiz ama benim bildiğim tek birsey var o da her hissenin bir ederi var.Eger finansallarinda ve beklentilerinde bir degisiklik olmadığı sürece suan bu baskıyı kuranlar yarın piyasa döndüğünde veya beklentiler gerceklesmeye basliyinca fiyatlamasini yapacaklardir bu döngü hep böyle neticelenmistir.
Insallah hep birlikte o güzel günleri görürüz.
Bereketli kazançlar..