Masun Türker kar açıklayacak dedi, okulda merkez bankacılığı dersi veriyormuş, mali müşavirmiş esas mesleği.
Printable View
Böyle kalırsa ciddi kar yazabilir milyarlarca short yaptı 12 13 14 üstü SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi ben bu seviyede için değil önceki yüksek seviyede ciddi bir zarar vardı. Hatta bu kur sebebiyle sermaye rasyosu problemi dile getirildi BDDK tarafından. Tüm bunları üst üste koyunca. Türk milleti 18 e kadar USD yi süpürürken. Bir anda DEMe geçmek geldi. Faiz tek haneye inecek. Kamu bankaları 1,59-1,69 kredi faizi. Bizim önceki gördüğümüz kabus neydi.
Ben önceki yüksek hareket için MB ve bankaların bilanço zararı, bankaların sermaye rasyosu problemi ki bunu BDDK bu konuda çalışırken birden akıllarına bu geldi. Beş kuruş yok. Önden yüklemeli Kredi kartı ile gram alır atarım.
13.90 - 18 ve 18 den asagi dogru sattigi milyarlarca dolarin kur farki TL kar olarak gececek.
Benim bildiğim bir şey yok, konuşulanlardan nasıl bir sistem olabilir diye tahmin etmeye çalışıyorum.
Altına endeksli kredi almayı aklı olan kimse kabul etmez. Dünyada bir gece bir olay olur nereye gideceği belli olmaz. Altın teminat olur bence.
Bankalar hemen hedge ediyordur muhtemelen. Kamu da altına endeksli tahvil filan piyasaya sürüyor, muhtemelen mevcut madenlere güveniyordur.