Printable View
Alıntı: Originally Posted by Ohac Antalya'da otobüs şoförü yolculara kızıp otobüsü terk etmiş... Şoför atlamış yani.
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 halka ırz kuyruğu uzamış gitmiş eytli,lerden önce girmek lazım borsaya diyorlar https://halkarz.com/ Daha fazlasını yükle dedikçe geliyor her halde endeks sayısı kadar var sıraya girenler
Alıntı: Originally Posted by Ohac Sindoma, fışkırtma sırası dolarese gelir mi, ne dersin? Normal şartlarda 19-20 üzerine atması gerek , ihracat yapan şirketler kapı aşındırıyor Ankarada ama ses yok . makinayı bozdular doları tutmaktan
Alıntı: Originally Posted by theosos Hedef 2071 diyince bir an için duraksadım :) 1650 de verdim o hedefi daha başka hedefte varda ben hedefler yaklaştıkça analiz yapılması tarafındayım ons da
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 1650 de verdim o hedefi daha başka hedefte varda ben hedefler yaklaştıkça analiz yapılması tarafındayım ons da Gümüşe çakarlar mı? Altın gümüş rasyo grafına bakabilir misin bir boşluğunda?
Alıntı: Originally Posted by Ohac Antalya'da otobüs şoförü yolculara kızıp otobüsü terk etmiş... tekrar long oldum Ohac dayu.....nasıl durumlar....
Çeliklerde akşam pazarı olabilir, hacim var hareket yok.
Alıntı: Originally Posted by TOKATYILDIZI470 tekrar long oldum Ohac dayu.....nasıl durumlar.... Toaso direksiyondaki spek çok sağlam.. günü yine zirveden kapatabilir.ytd