Printable View
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Bugün pis yedili ile başkan dayaktan bayıldı. Benim dalım böğrüm çürüdü sadece henüz nakavt olmadım Kaaağıdımız nasıl olursa olsun Bizim havamız iyi olsun :)
Korkanın çocuğu olmaz :) Pgsus ve Mgros attım sepete..Boku çıktı fiyatlamaların...
Alıntı: Originally Posted by emregunes Korkanın çocuğu olmaz :) Pgsus ve Mgros attım sepete..Boku çıktı fiyatlamaların... Fazla değil 1 lot da petkim alsaydın be abi, hiç mi hatırımız yok :)
Alıntı: Originally Posted by mert45 ikinci defa 844 gösterdin ..:one: Hadii daaa ..yık geç orayı :kahkah: 8410.00 8462.00 "Birşey bir kere olursa şanstır, ikinci kez oluyorsa tesadüftür, üçüncü kez oluyorsa istikrardır." Aşkooooo :rules::rules::cck::cck::kalp:
yarın merkez faizi arttırmaz diye mi banka alıyorlar acaba, ne dersiniz?
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Fazla değil 1 lot da petkim alsaydın be abi, hiç mi hatırımız yok :) Senin canın sağolsun :) Baktım ona ama valla gözüm kesmedi şu an. 1 lot tan fazlasını da alırım İnşallah
Alıntı: Originally Posted by emregunes Senin canın sağolsun :) Baktım ona ama valla gözüm kesmedi şu an Bi lot bile kimseye itekleyemedim :he: ne başgan aldı nede Ayasofya aldı, kaldı mallar elde iyi mi :drunk:
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Bi lot bile kimseye itekleyemedim :he: ne başgan aldı nede Ayasofya aldı, kaldı mallar elde iyi mi :drunk: Malı iteklemen için tahtayı önce yukarı alman lazım :) Anayasa .. O zaman itekleyecek adam bol olur, kura ile seçersin ..