satıp çıkalım o zaman kağıt boktan ,
Printable View
Gübre hızını alamadı nazar değmesin bistt 50 en hızlı düşen hisse
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bak bugün naptım diyeyim bir miktar 351 den aldım, bir miktar 3,48 den aldım bu aldıklarımi denemek maksatlı aldım ben alınca 3,45 e kadar verdi , ve satış yazmadım ta ki hisse 3,50 olunca 3,50 ye biraz satış yazdım ,baktım almıyor 3,49 e yazdım satış yine almadı yarim saattir 3,47 ile 48 arası döndü kaldı , bist %3 den tekrar %2,60 indi bu normalde 3,50 üstünde olması lazımken 3,50 yi görmediği gibi 3,49 da almıyor.
Simdi diyorum ki bu şahıs alanda satanda kendisi mali toplayayım derken kaptırıyor ve onu almak icin çırpınıyor tekrar, kuruşta fazla vermek istemiyor, , . Yani yine diyorum patron mali toplamış dalga geçiyor , veya daha çok toplama peşinde ama o kadar cimriki ucuzun ucuzunu hesap ederek alıyor.
Kim bu cimri adam bunu bulmak bilmek lazım.
fabrika yanmış diyolar öyle mi*
yoksa bukadar düşmezdi...
Satmaya da ihtiyacım yok aslında, denemek icin yapıyorum, herkes dağınık sahipsiz diyorya deneyeyim istedim. Adam 3 bin 5 bin lotun hesabını yapıyor bu açık belli. Bugün endeks %2,00 düşse bizimki bendeki 3 bin lot u aşağıdan almadan 3,50 üzerine atmaz ancak ben satıştan vazgeçerim veya 3,48 e veririm o zaman 3,55 lere gider ,bekleyin görün.
Zaten öyle bir söylentide var Sonumuz iyi değilde girdik bikere çıkamıyoruzda
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.