Bu arada yazım olumlu değil mizahi dalga maksadıyla yazdım.. eğer ben şu durumda olumluysam way Halime..kafayı yedirdi Hocam
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bu arada yazım olumlu değil mizahi dalga maksadıyla yazdım.. eğer ben şu durumda olumluysam way Halime..kafayı yedirdi Hocam
Daha önce 1.56.1.57 desteği düşerse 1.49.150 ye dek düşüşün olacağını yazmıştım..1.56.1.57 desteği de bir kaç gün çalışmıştı..Demek tekniğe uyuıyor,ya da patron tekniği kullanıyor...Geldiğimiz 1.49.1.50 seviyesi seanslık 200 ho,günlük 100 ho, haftalık 21 ho nun desteklediği yerler..Burda tutunmasını umuyorum..Şayet kar geçen senekinden düşük gelirse panik satışların 0.950 den geçen yükselen trendin alçalan destek seviyesi olan 1.43 desteğinden satışların karşılanacağını düşünüyorum..Gördüğüm en negatif teknik konum budur...Daha ötesi çöplük malı olur..Umarım kar geçen seneye göre düşük gelmez o zaman 1.50 üstünde toparlanırız..(YTD)
Bilançoyu akşam 18.11 de açıklar.Bunların cibiliyeti bu.Dip not:Her sene aynı dipnelik yaptığı için biliyorum.
Açıklasa nolur ki...
Bilançoda yönetim giderleri,genel giderler ve finansal giderler derken satış hasılatının a....na koyarlar zaten bişi beklediğimiz yok.
Endeks iyice cozuttu..emme basma tulumba gibi bir aşağı bi yukarı..